Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Buki Honanza

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Karlo
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 4-6h
5. Vaš Discord: bukidoktor
6. Vaše ingame ime: Buki Honanza
7. Vaš ID: 59043
Dodatne informacije:

1. Lider za Marabunta
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1)Zelio bih uzeti Marabuntu jer je po mom mišljenju Marabunta jedna od najboljih bandi, ali ne voli je mnogo ljudi i ne vole joj se pridružiti iako joj boja i sjedište nisu loši kao što svi govore ovih dana. Marabunta je toliko podcijenjena banda koja nema priliku pokazati svoj potencijal kao banda, a za vrijeme mog mandata u ovom gradu želim ljudima pokazati njen pravi potencijal.

2) Posjedujem vrijedne vještine u upravljanju, strateškom planiranju i rješavanju problema koje želim iskoristiti u korist organizacije. Vođenje ovdje bi mi omogućilo da efikasno primijenim svoje vještine kako bih pomogao našoj organizaciji. Integritet mi je važan. Kao lider, davat ću prioritet iskrenosti, transparentnosti i pravičnosti u svim našim događajima.

3) Doveo bih najbolje pucace u Marabuntu, da plava boja bude boja koja ima najvise turfa. Idemo da s marabuntom osvojimo 100% Turf.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1 )Bande vise i ne Ghetto koriste toliko. Podsticaću svoje članove da koriste ghetto tokom dana za pljačku, pronalaženje potencijalnih talaca, pa čak i samo za aplauz u getu, kako bi naše ljubičasto prisustvo bilo vidljivo svakom građaninu, bez obzira na vremensku zonu.

2) Zajedno s HC-ovima u bandi bih pratio i opominjao igrace da ne krse pravila, da ne bi doslo do najgore situacije sto moze biti. Takodje bih se pobrinuo da na dolasku novih igraca malo ispitamo pravila, da znam da li mu mogu dati neki rank malo veci ili je ipak on za rank 2-3.

3) Truditi se da sto vise clanova bande bude na dogadjima, redovno i ako bude prilike dnevno odradimo talacku. Da ispunimo ono sto se od nas zahtjeva i jos toliko da odradimo da budemo aktivni.
Moji ciljevi koje bih htio ispuniti za vrijeme mog mandata:

1. Održavati maksimalan profit od sprejeva, non-stop.
2. Izgraditi posvećeni tim za sprejanje sa jakom organizacijom.
3. Osigurati da imam pouzdane zamjenike i glavne rukovodioce koji mogu održavati standarde i efikasno voditi.
4. Nikada ne propuštati događaje - učestvovati u svemu što je moguće.
5. Povećati učestalost i talačkih situacija kako bi se poboljšao RP.
6. Ponovno postići potpunu dominaciju na turfu.
7. Održavati aktivnost,osiguravajući da je Marabunta tu 24/7.

RANKOVI:

1.Mara
2.Newbie
3.Gangster
4.Shooter
5.Enforcer
6.Recruiter
7.Kingpin
8.Event Leader
9.Turfers
10.Main Turfer
11.Vice-OG
12.OG
13.God-Father

Hvala na čitanju.
Buki Honanza | 59043

Buki Honanza

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Karlo
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 4-6h
5. Vaš Discord: bukidoktor
6. Vaše ingame ime: Buki Honanza
7. Vaš ID: 59043
Dodatne informacije:

1. Lider za Marabunta
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1)Zelio bih uzeti Marabuntu jer je po mom mišljenju Marabunta jedna od najboljih bandi, ali ne voli je mnogo ljudi i ne vole joj se pridružiti iako joj boja i sjedište nisu loši kao što svi govore ovih dana. Marabunta je toliko podcijenjena banda koja nema priliku pokazati svoj potencijal kao banda, a za vrijeme mog mandata u ovom gradu želim ljudima pokazati njen pravi potencijal.

2) Posjedujem vrijedne vještine u upravljanju, strateškom planiranju i rješavanju problema koje želim iskoristiti u korist organizacije. Vođenje ovdje bi mi omogućilo da efikasno primijenim svoje vještine kako bih pomogao našoj organizaciji. Integritet mi je važan. Kao lider, davat ću prioritet iskrenosti, transparentnosti i pravičnosti u svim našim događajima.

3) Doveo bih najbolje pucace u Marabuntu, da plava boja bude boja koja ima najvise turfa. Idemo da s marabuntom osvojimo 100% Turf.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1 )Bande vise i ne Ghetto koriste toliko. Podsticaću svoje članove da koriste ghetto tokom dana za pljačku, pronalaženje potencijalnih talaca, pa čak i samo za aplauz u getu, kako bi naše plavo prisustvo bilo vidljivo svakom građaninu, bez obzira na vremensku zonu.

2) Zajedno s HC-ovima u bandi bih pratio i opominjao igrace da ne krse pravila, da ne bi doslo do najgore situacije sto moze biti. Takodje bih se pobrinuo da na dolasku novih igraca malo ispitamo pravila, da znam da li mu mogu dati neki rank malo veci ili je ipak on za rank 2-3.

3) Truditi se da sto vise clanova bande bude na dogadjima, redovno i ako bude prilike dnevno odradimo talacku. Da ispunimo ono sto se od nas zahtjeva i jos toliko da odradimo da budemo aktivni.
Moji ciljevi koje bih htio ispuniti za vrijeme mog mandata:

1. Održavati maksimalan profit od sprejeva, non-stop.
2. Izgraditi posvećeni tim za sprejanje sa jakom organizacijom.
3. Osigurati da imam pouzdane zamjenike i glavne rukovodioce koji mogu održavati standarde i efikasno voditi.
4. Nikada ne propuštati događaje - učestvovati u svemu što je moguće.
5. Povećati učestalost i talačkih situacija kako bi se poboljšao RP.
6. Ponovno postići potpunu dominaciju na turfu.
7. Održavati aktivnost,osiguravajući da je Marabunta tu 24/7.

RANKOVI:

1.Mara
2.Newbie
3.Gangster
4.Shooter
5.Enforcer
6.Recruiter
7.Kingpin
8.Event Leader
9.Turfers
10.Main Turfer
11.Vice-OG
12.OG
13.God-Father

Hvala na čitanju.
Buki Honanza | 59043

Nikola Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju Marabunta Grande koji će se održati u ( Ponedeljak ) 27.04.2026. sa početkom u 18:00h. Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom