Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Nikola Stefanovic

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Nikola
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjek online po danu od 4 do 8 sati
5. Vaš Discord:stefanovicxc
6. Vaše ingame ime:Judu Colloway
7. Vas id:59272

Dodatne informacije
1. Lider za Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove specifične
organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Pre svega jako dugo sam želeo da postanem lider Marabunte jel smatram da bi bio jako dobar leader koji oće da napravi Marabuntu Grande najbolju organizaciju
i da budemo pamćeni kao najbolja organizacija.Plus igram jako dugo na serveru ne prestano i imam dosta iskustva iz roleplay situacija.

2.2 Crime organizacije su mi mnogo bolje od crime state organizacija i zato oću da postanem lider Marabunte Grande.

2.3 Bio sam u dosta crime organizacija i video sam dosta grešaka od lidera crime organizacija i sada pošto sam uočio sve te greške znam da bi dobro vodio crime organizaciju i znam da bi svi hteli da se pridruže Marabune Grande jel bi nam bilo ne zaboravno i mogu da obećam da svi ljudi koji budu bili u organizaciji svi će biti srećni sa bonusima i svi bi pomagali jedni drugima i bilo bi nam jako lepo.
I zato baš mislim da bi bio dobar crime leader organizacije Marabunte Grande.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Po mom mišljenju, najbitnije je da se ljudi malo više posvete samom RP-u, a ne samo zaradi i akciji. Treba raditi na komunikaciji među članovima, da se bolje upoznaju i da svako ima neku svoju ulogu u organizaciji, a ne da svi rade isto. Takođe, lider treba da organizuje češće sastanke i RP situacije (dogovori, planiranja, interne priče), jer to dosta podiže kvalitet igre.

Mislim da bi pomoglo i da se uvede više realnih pravila ponašanja unutar organizacije, kako bi sve delovalo ozbiljnije i zanimljivije. Kada se napravi dobra atmosfera i priča, ljudi će sami više da se trude oko RP-a i biće im zanimljivije da učestvuju.

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Senior Administrator
Odbijeno.

Ne zadovoljavate kriterijume za lidera.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom