Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
88823
Players nickname
Trevor Black
Suspect ID
78721
Date of violation
Apr 27, 2026
Time of violation
2 36
Proofs
https://streamable.com/ncj7ld

CaleJeStigao

Player
Player
hocu ti reci da za dz ne cekas nije 6.15 nego p.z.z.1.1 ispravi format zalbe
bmw.gif

medsanoviigracgtaGRANDA

Player
Player
braco nemoj da trazimo dlaku u jajetu nego da sijecemo probleme u korijenu,ne bi ja ovaj forum nikad otvorio da me nisu kacili za bezveze uglavnom iako se izvinem ako nekad pogrijesim i probam izgladiti to odmah na serveru.Ne bi ni ovog kacio ali kad me je ubio (nemam problem s tim uopste igram cs2 umirem od pravih botova) dosao je pored mene i govorio je svasta,s tim da ja njemu nisam nista rekao nit poznajem lika da bi bio toliko toksican bezpotrebe.Imate dobar server igrate ovu igricu i svi pokusavaju unistiti sve zivo na ovom serveru a nema potrebe samo treba da skontate kad udarite sakom od sto i ugasi se komp da to vise nista ne postoji pa zasto bi ulagali svoje vrijeme na serveru da bi bili toksicni,dugog jezika kad mozete igrati i zabavljati se na max jer na serveru ima svasta da se radi malo udjite na server bez ega jer one pare ingame nisu prave pare

ja nisam vidio na serveru neko mjestu gdje se mogu okupiti normalci neki pa se zajebavati a ne samo neko toksicno napusavanje k

jedini likovi koje sam sreo na serveru a da se moze zajebavati sa njima i da je bas dobra atmosffera jesu zemo i serbianoloco od 90000k id igraca vi toksicni ste otjerali sve moguce normalne ljude sa servera i starije momke starije generacije koje znaju sta je zaj

ne znam zasto imate toliko admina ako su im ruke svezane ako ne znaju razliku izmedju RP Pravila i razuma zar je vama bolje da kaznite ZEMU i banujte lika starijeg koji moze toliko da pridonese serveru kroz njegovu energiju i zajebanciju i pare koje vam donira jer ga dijete provocira 3 sata kroz chat i radio i kad se covjek iznervira a takvi toksicni klinci samo cekaju pa da mogu okaciti...on jeste prekrsio pravilo to stoji ali ne bi ga prekrsio da vi admini imate u obzir da banujete djecu sa servera ne kazem za sve momke ima tu dosta normalni i dobri djecaka na serveru mogu ih 15 20 nabrojati ali mnogo vise ovi toksicni ima i sami znate da je lakse primiti losu naviku nego dobru

daj mi admina da letim 12 sati da ih banujem samo po glasu i ponasanju da vam ocistim server pa mozda kad dodje neko kao ja nov pa mu se svidi server ali ce ga napustiti jer MNOGO NEPRAVDE I TOKSIKA STE dopustili da se desava na serveru

Vama hvala sto me ispravljate ja bi volio da ovo ne radim ali treba toxic da se banuje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom