ovo nema veze s vezom momak koji je ubijen od mene, je izasao iz pucnjave i stao tu iza zgrade (cak se i cuje kako se puca iza coska) i dok se je pucnjava zavrsila sa njegovim kolegom ja sam isao iza coska i njega vidio i ubio ga a on je nas napao bio i da se zna ako prilozi duzi snimak onda ce te fino vidjeti kako je on mene napao i odbrojao mi tako da je pucnjava tad zapocela a sto se je on sakrio tu iza ja vam kazem draga administracijo da je to namerno uradio i da laze vas administraciju i nek prilozi duzi snimak kako je sve pocelo a ne od pola puta...i sad ga ja osudjujem da vas laze sto se ocito vidi i namesta snimak u svoju korist a ne u korist pravila servera i to treba extra da se kazni takav lik jer on je ovdje na serveru vec dugo dugo vremena to si nebi smio da si dozvoli da to radi kao primjer sto puca sa snajperima po eventima,pa ubija namerno sa heli propelerima ljude,pa namesta snimke sebi u korist i tako, dajte mu malo pouke da vidi da ni on nije superman kako se prodaje...hvala vam