Informacije:
1. Vase ime IRL: Milos
2. Vase godine: 17
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:4-5h
5. Vas Discord: milos2222
6.Vase ingame ime: Miki Blackk
7. Vas ID:46708
Dodatne informacije:
1. Lider za LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Iskustvo i razumijevanje organizacije
Tokom svog vremena na serveru stekao sam dovoljno iskustva u radu policije i upoznat sam sa pravilima, procedurama i načinom funkcionisanja LSPD-a. Smatram da mogu unaprijediti organizaciju jer razumijem šta funkcioniše dobro, a šta se može poboljšati.
2. Želja za unapređenjem roleplay kvaliteta
Kao lider želim podići nivo RP-a unutar LSPD-a kroz bolje scenarije, realističnije akcije i kvalitetniju komunikaciju među članovima. Fokus bi mi bio na ozbiljnom i profesionalnom pristupu kako bi svi igrači imali bolje iskustvo.
3. Organizacione i liderske sposobnosti
Posjedujem sposobnost vođenja tima, donošenja odluka u stresnim situacijama i održavanja discipline unutar organizacije. Smatram da dobar lider treba biti pravedan, aktivan i spreman pomoći svakom članu, što je pristup koji bih ja primjenjivao.
4.
Moj savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji je fokus na realizmu, komunikaciji i edukaciji članova.
Prije svega, potrebno je uvesti više realističnih procedura (saobraćajne kontrole, hapšenja, ispitivanja) kako bi RP bio što bliži stvarnom policijskom radu. Time se podiže kvalitet igre i ozbiljnost organizacije.
Zatim, jako je bitno poboljšati komunikaciju unutar tima – jasne naredbe, pravilno korištenje radio komunikacije i poštovanje hijerarhije. To smanjuje haos tokom akcija i čini RP fluidnijim.
Takođe, uveo bih redovne treninge i edukacije za nove i postojeće članove kako bi svi znali pravila i standarde ponašanja. Na taj način bi cijela organizacija djelovala profesionalnije i organizovanije.
Cinovi:
30-Nacelnik
29-zamenik nacelnika
28-Asistent Nacelnika
27-Savetnik Nacelnika
26-Sef Osoblja
25-Direktor Policije
24-Zamenik Direktora Policije
23-Komadant Stanice
22-Kapetan
21-Porucnik
20-Narednik
19-Komadant SWAT-a
18-Vodja Patrola
17-Glavni Instruktor
16-Glavni Inspektor
15-SWAT Pregovarac
14-Stariji Instruktor
13-Instruktor
12-SWAT "Snajper Tim"
11-SWAT Tim
10-Stariji Inspektor
9-Inspektor
8-Mladji Inspektor
7-Stariji Officir
6-Officir
5-Mladji Officir
4-Komunalana Jedinica
3-Policiski Kadet
2-Suspend 48h
1-Suspend 24h
Hvala na citanju i srecno ostalim kandidatima!
1. Vase ime IRL: Milos
2. Vase godine: 17
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:4-5h
5. Vas Discord: milos2222
6.Vase ingame ime: Miki Blackk
7. Vas ID:46708
Dodatne informacije:
1. Lider za LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Iskustvo i razumijevanje organizacije
Tokom svog vremena na serveru stekao sam dovoljno iskustva u radu policije i upoznat sam sa pravilima, procedurama i načinom funkcionisanja LSPD-a. Smatram da mogu unaprijediti organizaciju jer razumijem šta funkcioniše dobro, a šta se može poboljšati.
2. Želja za unapređenjem roleplay kvaliteta
Kao lider želim podići nivo RP-a unutar LSPD-a kroz bolje scenarije, realističnije akcije i kvalitetniju komunikaciju među članovima. Fokus bi mi bio na ozbiljnom i profesionalnom pristupu kako bi svi igrači imali bolje iskustvo.
3. Organizacione i liderske sposobnosti
Posjedujem sposobnost vođenja tima, donošenja odluka u stresnim situacijama i održavanja discipline unutar organizacije. Smatram da dobar lider treba biti pravedan, aktivan i spreman pomoći svakom članu, što je pristup koji bih ja primjenjivao.
4.
Moj savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji je fokus na realizmu, komunikaciji i edukaciji članova.
Prije svega, potrebno je uvesti više realističnih procedura (saobraćajne kontrole, hapšenja, ispitivanja) kako bi RP bio što bliži stvarnom policijskom radu. Time se podiže kvalitet igre i ozbiljnost organizacije.
Zatim, jako je bitno poboljšati komunikaciju unutar tima – jasne naredbe, pravilno korištenje radio komunikacije i poštovanje hijerarhije. To smanjuje haos tokom akcija i čini RP fluidnijim.
Takođe, uveo bih redovne treninge i edukacije za nove i postojeće članove kako bi svi znali pravila i standarde ponašanja. Na taj način bi cijela organizacija djelovala profesionalnije i organizovanije.
Cinovi:
30-Nacelnik
29-zamenik nacelnika
28-Asistent Nacelnika
27-Savetnik Nacelnika
26-Sef Osoblja
25-Direktor Policije
24-Zamenik Direktora Policije
23-Komadant Stanice
22-Kapetan
21-Porucnik
20-Narednik
19-Komadant SWAT-a
18-Vodja Patrola
17-Glavni Instruktor
16-Glavni Inspektor
15-SWAT Pregovarac
14-Stariji Instruktor
13-Instruktor
12-SWAT "Snajper Tim"
11-SWAT Tim
10-Stariji Inspektor
9-Inspektor
8-Mladji Inspektor
7-Stariji Officir
6-Officir
5-Mladji Officir
4-Komunalana Jedinica
3-Policiski Kadet
2-Suspend 48h
1-Suspend 24h
Hvala na citanju i srecno ostalim kandidatima!