Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Miki Black.

Player
Player
Informacije:

1. Vase ime IRL: Milos

2. Vase godine: 17

3. Vremenska zona:GMT+1

4. Prosjek online po danu:4-5h

5. Vas Discord: milos2222

6.Vase ingame ime: Miki Blackk

7. Vas ID:46708

Dodatne informacije:

1. Lider za LSPD

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Iskustvo i razumijevanje organizacije

Tokom svog vremena na serveru stekao sam dovoljno iskustva u radu policije i upoznat sam sa pravilima, procedurama i načinom funkcionisanja LSPD-a. Smatram da mogu unaprijediti organizaciju jer razumijem šta funkcioniše dobro, a šta se može poboljšati.

2. Želja za unapređenjem roleplay kvaliteta
Kao lider želim podići nivo RP-a unutar LSPD-a kroz bolje scenarije, realističnije akcije i kvalitetniju komunikaciju među članovima. Fokus bi mi bio na ozbiljnom i profesionalnom pristupu kako bi svi igrači imali bolje iskustvo.

3. Organizacione i liderske sposobnosti
Posjedujem sposobnost vođenja tima, donošenja odluka u stresnim situacijama i održavanja discipline unutar organizacije. Smatram da dobar lider treba biti pravedan, aktivan i spreman pomoći svakom članu, što je pristup koji bih ja primjenjivao.

4.
Moj savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji je fokus na realizmu, komunikaciji i edukaciji članova.

Prije svega, potrebno je uvesti više realističnih procedura (saobraćajne kontrole, hapšenja, ispitivanja) kako bi RP bio što bliži stvarnom policijskom radu. Time se podiže kvalitet igre i ozbiljnost organizacije.

Zatim, jako je bitno poboljšati komunikaciju unutar tima – jasne naredbe, pravilno korištenje radio komunikacije i poštovanje hijerarhije. To smanjuje haos tokom akcija i čini RP fluidnijim.

Takođe, uveo bih redovne treninge i edukacije za nove i postojeće članove kako bi svi znali pravila i standarde ponašanja. Na taj način bi cijela organizacija djelovala profesionalnije i organizovanije.

Cinovi:
30-Nacelnik
29-zamenik nacelnika
28-Asistent Nacelnika
27-Savetnik Nacelnika
26-Sef Osoblja
25-Direktor Policije
24-Zamenik Direktora Policije
23-Komadant Stanice
22-Kapetan
21-Porucnik
20-Narednik
19-Komadant SWAT-a
18-Vodja Patrola
17-Glavni Instruktor
16-Glavni Inspektor
15-SWAT Pregovarac
14-Stariji Instruktor
13-Instruktor
12-SWAT "Snajper Tim"
11-SWAT Tim
10-Stariji Inspektor
9-Inspektor
8-Mladji Inspektor
7-Stariji Officir
6-Officir
5-Mladji Officir
4-Komunalana Jedinica
3-Policiski Kadet
2-Suspend 48h
1-Suspend 24h

Hvala na citanju i srecno ostalim kandidatima!

Top Bottom