Vaše ime IRL: Aleksandar
Vaše godine: 18
Vremenska zona: GMT+2
Prosjek online po danu: 5-8h
Vaš Discord: klepass1904
Vaše in-game ime: Gosa Heber
Vaš ID: 49448
1. Lider za:
Los Santos Police Department (LSPD)
2. Zašto želite biti lider ove organizacije?
2.1
Od kako sam poceo igrati na ovom serveru uvijek sam bio clan nekog statea. To je uvijek bila neka moja zelja i cilj raditi kao policajac i sprecavati kriminal. Uvijek sam bio u timu hc a sad bih htio da se oprobam i dokazem kao odlican lider.
2.2
Odlicno znam kako zakonike tako i pravila samog rp-a moje strpljenje i volja za pomaganje drugima su samo neke od mojih vrlina.
2.3
Znam da mogu postici sve sto sam zacrtao sebi i da mogu totalno promijeniti sam roleplay organizacije na bolje.
2.4
Pomagao bih mojim zaposlenima da nauce sta ne znaju da im sve bude objasnjeno kako bi mogli da uzivaju u svom roleplayu i kako ne bi krsili tudji.
2.5
Zelim da budem zapisan i zapamcen kao
covjek i lider kojeg su svi voljeli i na kojeg niko nije imao zalbu takodje da svi imaju samo pohvale na rad mojih zaposlenih/kolega.
3. Savjeti za poboljšanje RP-a u organizaciji
3.1 Nedeljni treninzi fizicki i psihicki koji doprinose samoj sposobnosti zaposlenih da se snadju u teskim situacijama.
3.2 Svakonedeljni sastanak sa zaposlenima: svake nedelje u odredjenom vremenskom periodu cemo imati sastanke kako bi vidjeli da li ko ima zalbu/predlog i kako bih mogao to da uvazim ili rijesim ako dodje do konflikta.
3.3 Kolegijalnost s drugim organizacijama i gradjanima
Nastojacu ka tome da sto vise moguce radimo akcije sa kolegama iz FIB-a, GOV-a, EMS-a, SAHP-a, NG-a, kako bi mogli napraviti sto bolji rp i sto sigurniji zivot za nase gradjane.
3.4 Uvijek bi imali nekog od HC aktivnog kako bi u svakom trenutku mogao da pomogne svim zaposlenima.
3.5 Ispitivanja za organizaciju bice detaljna isto tako primjeri bi bili glavna stvar u ispitivanjima jer je lakse primijeniti u rp neke primjere nego same definicije.
3.6
Cinovi
30- NAČELNIK POLICIJE
29- Zamjenik načelnika
28- Assistent načelnika
27- Šef stanice
26-Komandir patrola
25-Nadzornik
24- Zamjenik komandira patrola
23- Direktor inspektora
22-Direktor PJP( posebna jedinica policije)
21- Direktor PTJ( protiv teroristicka jedinica)
20- Zamjenik direktora inspektora
19- Viši inspektor
19-Zamjenik direktora PJP-a
18- Zamjenik direktora PTJ-a
17- Narko inspektor
16- Mladji inspektor
15 - Pjp operativac
14- Pjp mladji
13 - PTJ Defuse
12- PTJ mladji
11- Padobranska brigada
10- Policajac
9- Saobraćajac
8- Stari policajac
7- Stariji policajac
6- Mladji policajac
5- Policajac na obuci
4- Pauk
3 -Suspend 48h
2 -Suspend 24h
1- Čistačica kancelarije
Svim kandidatima zelim svu srecu i neka najboljem pripadne fotelja u stanici.
Vaše godine: 18
Vremenska zona: GMT+2
Prosjek online po danu: 5-8h
Vaš Discord: klepass1904
Vaše in-game ime: Gosa Heber
Vaš ID: 49448
1. Lider za:
Los Santos Police Department (LSPD)
2. Zašto želite biti lider ove organizacije?
2.1
Od kako sam poceo igrati na ovom serveru uvijek sam bio clan nekog statea. To je uvijek bila neka moja zelja i cilj raditi kao policajac i sprecavati kriminal. Uvijek sam bio u timu hc a sad bih htio da se oprobam i dokazem kao odlican lider.
2.2
Odlicno znam kako zakonike tako i pravila samog rp-a moje strpljenje i volja za pomaganje drugima su samo neke od mojih vrlina.
2.3
Znam da mogu postici sve sto sam zacrtao sebi i da mogu totalno promijeniti sam roleplay organizacije na bolje.
2.4
Pomagao bih mojim zaposlenima da nauce sta ne znaju da im sve bude objasnjeno kako bi mogli da uzivaju u svom roleplayu i kako ne bi krsili tudji.
2.5
Zelim da budem zapisan i zapamcen kao
covjek i lider kojeg su svi voljeli i na kojeg niko nije imao zalbu takodje da svi imaju samo pohvale na rad mojih zaposlenih/kolega.
3. Savjeti za poboljšanje RP-a u organizaciji
3.1 Nedeljni treninzi fizicki i psihicki koji doprinose samoj sposobnosti zaposlenih da se snadju u teskim situacijama.
3.2 Svakonedeljni sastanak sa zaposlenima: svake nedelje u odredjenom vremenskom periodu cemo imati sastanke kako bi vidjeli da li ko ima zalbu/predlog i kako bih mogao to da uvazim ili rijesim ako dodje do konflikta.
3.3 Kolegijalnost s drugim organizacijama i gradjanima
Nastojacu ka tome da sto vise moguce radimo akcije sa kolegama iz FIB-a, GOV-a, EMS-a, SAHP-a, NG-a, kako bi mogli napraviti sto bolji rp i sto sigurniji zivot za nase gradjane.
3.4 Uvijek bi imali nekog od HC aktivnog kako bi u svakom trenutku mogao da pomogne svim zaposlenima.
3.5 Ispitivanja za organizaciju bice detaljna isto tako primjeri bi bili glavna stvar u ispitivanjima jer je lakse primijeniti u rp neke primjere nego same definicije.
3.6
Cinovi
30- NAČELNIK POLICIJE
29- Zamjenik načelnika
28- Assistent načelnika
27- Šef stanice
26-Komandir patrola
25-Nadzornik
24- Zamjenik komandira patrola
23- Direktor inspektora
22-Direktor PJP( posebna jedinica policije)
21- Direktor PTJ( protiv teroristicka jedinica)
20- Zamjenik direktora inspektora
19- Viši inspektor
19-Zamjenik direktora PJP-a
18- Zamjenik direktora PTJ-a
17- Narko inspektor
16- Mladji inspektor
15 - Pjp operativac
14- Pjp mladji
13 - PTJ Defuse
12- PTJ mladji
11- Padobranska brigada
10- Policajac
9- Saobraćajac
8- Stari policajac
7- Stariji policajac
6- Mladji policajac
5- Policajac na obuci
4- Pauk
3 -Suspend 48h
2 -Suspend 24h
1- Čistačica kancelarije
Svim kandidatima zelim svu srecu i neka najboljem pripadne fotelja u stanici.