Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved FAIL RP KORUPCIJA FIB GOVERMENT I 79861 81291 73985 90275 19508

Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Suspect ID
19508
Date of violation
May 2, 2026
Time of violation
18:37
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=p_wrzFSm3TI

zli

Player
Player
Sve je lažno namješteno svako svakome drži leđa nitko nije u stanju igrati ulogu policajca teški FAIL RP
SVAKI OFFTOPIC DA SE KAZNI WARN FORUM ACCOUNT

zli

Player
Player
POV je validan u tom trenutku možda sam htio nešto reći ali sam odlučio prešutiti zato nisam rekao ništa kasnije u cijelom videu i prije se sve jasno i glasno čuje hvala isto tako imam pravo na šutnju do zatvora

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Nakon ponovnog pregleda dokaza, odlučio sam da prihvatim ovu žalbu.

Zaključio sam da je hapšenje sasvim legitimno, jer ste upali u dvorište FIB-a sa autom (što ste i priznali svom advokatu), plus ste iskoristili veličinu auta da se provučete kroz šipke koje su bile podignute.
Advokat je sve uradio po propisu, i u skladu sa ovlašćenjima koje ima. Nije prekršio nikakva pravila.

ID 52936 će biti kažnjen za FailRP zbog neprikazivanja legitimacije igraču ID 80418 kada je zatražio. Takođe bih napomenuo i da je u toku interakcije igrača sa advokatom, oborio igrača na pod kada je advokat trebao da mu da dozvole.
ID 80418 će biti kažnjen za Neadekvatno ponašanje zbog konstantnog provokativnog ponašanja prema state službenicima i govorenja veoma uvredljivih stvari na njihov račun.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom