Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • PLEASE PAY ATTTENTION

Before making complaint with a prefix for curator of the project please read these rules.
    1. Make complaint only in case if you already posted for high admins and they did not help you.
    2. Complaints for curator of the project ONLY for management level complaints. You can't appeal your warning or 7 days ban. You can appeal only permanent or long-term bans.

Thank you for attention! (c) Mazhor Pluxury
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
234661
Players nickname
Fernando Yavuz
Administrators nickname
Pablo Schm
Date
May 2, 2026
Time
14.00-16.00
Proofs
I can't log in to any form right now.

Yavuz21

Player
Player
Verdiğim rahatsızlıklardan dolayı gerçekten çok sabır, 100.000'i küçük hesabımdan ana hesabıma aktaran bir hataydı. GR 1.8 kurallarının yayılması için özür dilerim [1.8 Ana hesaplar ve küçük bilgisayarlar arasında izin verilmesi yasaktır. Herhangi bir mal veya para transferi, onun iki hesabında da KALICI yasaklamaya neden olacaktır.] Hatamı kabul ediyorum ve gerçekten çok sabır, hesabımın silineceğini kabul ediyorum. Bu seferlik beni affetmenizi rica ediyorum, bu bir daha asla olmayacak. Oyuna ilk başladığımda hesabım bir hafta boyunca yasaklandı. Bu yüzden yeni bir hesap açtım, orada biraz para kazandım ve eski hesabıma aktardım. (Bunun Grand RP kurallarını ihlal ettiğini bilmiyordum.) Ve şimdi hesaplarım 60 gün boyunca yasaklandı. Bunu yaptığıma gerçekten pişmanım. Eğer 234661 numaralı hesabımdaki tüm parayı silerseniz, hesabımı yeniden etkinleştirme şansım olur mu? Oyundan gerçekten keyif alıyordum ve birdenbire çok üzüldüm. Lütfen yardım edin.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom