Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5298
Players nickname
Jovaan Hajasi
Suspect ID
75798
Date of violation
May 4, 2026
Time of violation
8:50
Proofs
https://youtu.be/59YtO9dQHGc

Dominator

Player
Player
apsolutno krivo molim vas da ga trazite pov od pocetka situacije upucan si zbog ne saradnje kaze ti se podigni ruke ti se prepires sa nama kako me pretrazujes sa spustenim rukama a nisi bio pretrazen hvala ljepa i pov ti je editovan vidi se iz aviona :)

CaleJeStigao

Zvonko Cale je
Player
nisi inspunio zahtev tvoje smejanje je fail rp jer se sigurno en smejes dok ti 3 drze puske na glavi a 1 te pretrazuje ja mislim da to nije smesna situacija zato nisi dobro odglumio svoju ulogu

Jovan Hayaashi

Player
Player
nisi inspunio zahtev tvoje smejanje je fail rp jer se sigurno en smejes dok ti 3 drze puske na glavi a 1 te pretrazuje ja mislim da to nije smesna situacija zato nisi dobro odglumio svoju ulogu
Smejem se ljubi te brat kad rpas da pretrazujes a ne pretražiš i još plus nisam nj digao ruke prva stvar druga stvar uslov ti je ispunjen ne mogu ja dići ruke istog momenta kad se tebi digne kurac ja da nisam ispunio uslove ti mene ne bi robao svakako si fejlovao dignem ti ruke i di me pucas

Jovan Hayaashi

Player
Player
a i plus pucas me a držim ruke 10 sekundi već u tom momentu ne znam tačno šta nisam ispunio

Lui Alcapone

CRIME on TOP!
Server Administrator
Odbijeno.
( Igrac vas nije ubio samim tim ne krsi navedeno pravilo ).

Status
Not open for further replies.
Top Bottom