molim da pazljivo pogledate kako se krse pravila sa planine a ne sa posjeda NA DOGADAJU MASINE
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!odbrojano jemolim da pazljivo pogledate kako se krse pravila sa planine a ne sa posjeda
meni je jasno da cu bit kaznjen za mg ali nisam pucao van posjedaodbrojano je
nego sta je nauci pravila ja mislimto nije gp 6.15 xD
odbrojano je
saljem pov de si me puko a odbrojano je i mogu da pucamodakle si pucao sa planine molim te lijepo nisam pucao na nikog cekao sam jer sam znao da cete krsiti pravila da pucate sa planine
Ja te nisam nijednom puko pa de gledaj moj povsaljem pov de si me puko a odbrojano je i mogu da pucam
danabe sta je odbrojano decko ti si mene pucao van mog posjeda sta tu nije jasno ja ne razumijem jel ti kontas ako ne ja cu da pojasnim pravilo je da se broji unutar posjeda i ubija unutar posjeda a ne da izades na planinu i ubijes mesaljem pov de si me puko a odbrojano je i mogu da pucam
Ajo ti je pdbrojano mozes da te piacJa te nisam nijednom puko pa de gledaj moj pov
danabe sta je odbrojano decko ti si mene pucao van mog posjeda sta tu nije jasno ja ne razumijem jel ti kontas ako ne ja cu da pojasnim pravilo je da se broji unutar posjeda i ubija unutar posjeda a ne da izades na planinu i ubijes me