Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
89894
Players nickname
Jovanaa Angel
Suspect ID
52509
Date of violation
May 5, 2026
Time of violation
3.25
Proofs
https://youtu.be/96htJJWGZv4?si=VToOA4dFWOXxcaWF

jovana angel

Player
Player
dobro vece draga administracijo, ovo vece kao i svako drugo vece cuvam masinu sa svojom familijom ali u ovoj veceri se desilo nesto cudno. Dosao je decko i opucao me sa tejzerom u sred pucnjave, molim da se igrac kazni. Plus opucao me je tejzerom pre nego sto je izbrojao i poceli su da me pucaju

Skema Kes

Player
Player
Ej naopako sta rade iskreno treba da se kazni jel ovo rade i nama svaku noc

Kizo kazanova

Player
Player
dobro veče draga administracijo, ovo veče kao i svako drugo veče čuvam mašinu sa svojom obitelji ali se u ovoj večeri dogodilo nešto čudno. Dosao je decko i opucao me sa tejzerom u sred pucnjave, molim da se igrac kazni. Plus opucao me je tejzerom prije nego sto je izbrojao i poceli su da me pucaju
hhhahahha ja mislim da moras naucit pravila ako skripta dozvoljava to nemoze biti krsenje pravila drugo brojano ti je to sto si cura ili zena to je tvoj problem moras ponovo da procitas pravila ja sam siguran u to

Skema Kes

Player
Player
hhhahahha ja mislim da moras naucit pravila ako skripta dozvoljava to nemoze biti krsenje pravila drugo brojano ti je to sto si cura ili zena to je tvoj problem moras ponovo da procitas pravila ja sam siguran u to
pod 1 ti ne znas sta je skripta
pod 2 nema nikakve veze sto je zensko vidim da zna vise od tebe
pod 3 razmisli da li je moguce upucati nekog tejzerom u sred pucnjave dok drzi pusku
pod 4 skripta je skroz druga stvar nauci se pa kaci
Hvala i puno pozdrava

Kizo kazanova

Player
Player
pod 1 ti ne znaš šta je skripta
pod 2 nema nikakve veze sto je zensko vidim da zna vise od tebe
pod 3 razmisli da li je moguće upucati nekog tejzerom u sred pucnjave dok drži pusku
pod 4 skripta je kroz drugu stvar nauči se pa kaći
Hvala i puno pozdrava
Sta si ti sad rekla hahahaha nemas pojma ocito ja vidim da kod tebe nesto nije normalno vidjet cemo ko ce dobiti kaznu ja za mg ocu a to mi nije vazno a ti 180min
Skripta dozvoljava na planini da pucamo sa tejzerom pa tako sad i vas pucamo jer je dozvoljeno

Kizo kazanova

Player
Player
dobro veče draga administracijo, ovo veče kao i svako drugo veče čuvam mašinu sa svojom obitelji ali se u ovoj večeri dogodilo nešto čudno. Dosao je decko i opucao me sa tejzerom u sred pucnjave, molim da se igrac kazni. Plus opucao me je tejzerom prije nego sto je izbrojao i poceli su da me pucaju
Pogledaj svoj pov pa vidi dal smo te pucali prije vremena ili ti ocito kasni internet 😂😂😂

Daki Sonora

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zalbu
ID 52509 ce biti kaznjen za RP2WIN(Tejzali ste igraca kako bi ste imali prednost nad njim)
ID 89894 ce biti kaznjen za MG(Zabranjeno je mijesanje IC i OOC chat-a)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom