Danas sam dobio ban za G.P 4.1 Zabranjeno je menjati default tracere (ukljucujuci i boju tracera). Smatram da je admin doneo pogresnu odluku posto kao sto se moze videti na mom povu ovo su default traceri sa reduxa koji ljudi koriste vec godinama u nazad i kako to da je sad odjednom ilegalan?
Evo pov na osnovu kog sam banovan:
Evo pov default tracera ingame:
Takodje evo pov od ostalih igraca gde se vidi da su isti default traceri za koje niko nije dobio ban:
Zalba - Rejected - Pov req I 75782 Pov: Watch 2026-05-04 00-58-47 - Trim | Streamable
Zalba - Rejected - pov req I 0000 Pov: Watch WING CHUN MASTER SHIFU BANDRA | Streamable
Da naglasim ja sam taj redux svakako promenio nakon par sati koriscenja te mislim da nije fer da budem kaznjen radi njega.
Takodje pristajem na sve Pc Checkove ako su potrebni.
Evo pov na osnovu kog sam banovan:
Evo pov default tracera ingame:
Takodje evo pov od ostalih igraca gde se vidi da su isti default traceri za koje niko nije dobio ban:
Zalba - Rejected - Pov req I 75782 Pov: Watch 2026-05-04 00-58-47 - Trim | Streamable
Zalba - Rejected - pov req I 0000 Pov: Watch WING CHUN MASTER SHIFU BANDRA | Streamable
Da naglasim ja sam taj redux svakako promenio nakon par sati koriscenja te mislim da nije fer da budem kaznjen radi njega.
Takodje pristajem na sve Pc Checkove ako su potrebni.