Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

bitanga

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Andrej
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 6h+
5. Vaš Discord: bitangaa
6. Vaše ingame ime: Andrej Biitanga
7. Vaš ID: 70024

Dodatne informacije

1. Lider za..... National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

2.1 Aktivnost i organizacija zadataka
Kao lider, trudio bih se da organizacija bude stalno aktivna i da uvek postoji neki RP. Fokusirao bih se na dobru organizaciju razvoza municije i čuvanja baze, tako da sve ide bez zastoja i grešaka. Bitno mi je da svaki član zna šta treba da radi i da nema konfuzije tokom akcija. Takođe bih uvodio redovne obuke kako bi svi bili spremni za različite situacije.

2.2 Poznavanje pravila i ozbiljan RP
Dobro poznajem pravila servera i organizacije i smatram da je to jedna od najvažnijih stvari za lidera. Trudio bih se da svi članovi poštuju RP pravila i da se ponašaju realno u svakoj situaciji. Ako neko pravi greške, prvo bih ga upozorio i pomogao mu da nauči, jer mi je cilj da svi napreduju i da organizacija izgleda profesionalno.

2.3 Iskustvo i rad sa ljudima
Iako nemam ne znam kakvo ogromno iskustvo, imam dovoljno znanja da razumem kako organizacija treba da funkcioniše. Bio sam u raznim situacijama i naučio kako da radim u timu, slušam druge i donosim odluke kada treba. Smatram da mogu da vodim ljude na korektan način i da napravim dobru atmosferu gde svi žele da igraju.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

3.1 Jedinice i podela uloga

3.1.1 Transportna jedinica (municija)
Opis: Glavni fokus ove jedinice je razvoz municije do potrebnih lokacija.
Zadatak lidera: Organizujem ko ide, kada i kako, da sve prođe sigurno i bez problema.
Poboljšanje: Bolja komunikacija i planiranje ruta kako bi RP bio realniji i zanimljiviji.

3.1.2 Vazdušna podrška (piloti)
Opis: Piloti služe za transport i podršku iz vazduha kada je potrebno.
Zadatak lidera: Koordinacija sa ostalim članovima i davanje jasnih instrukcija.
Poboljšanje: Više vežbe i bolja saradnja sa timom na zemlji.

3.1.3 Obezbeđenje baze (Fort Zancudo)
Opis: Članovi čuvaju bazu i kontrolišu ko ulazi i izlazi.
Zadatak lidera: Postavljam pravila i raspored kako bi baza uvek bila sigurna.
Poboljšanje: Realniji RP, više kontrole i bolja reakcija u rizičnim situacijama.

3.2 Komandni tim (HC)
HC bi imao zadatak da pomaže u vođenju organizacije, prati rad članova i pomaže u donošenju odluka. Kao lider, slušao bih i njihova mišljenja jer je timski rad najbitniji za uspeh.

3.3 Unapređenje organizacije
Moj cilj je da organizacija bude aktivna, organizovana i zanimljiva za igru. Radio bih na boljoj komunikaciji, motivaciji članova i realnijem RP-u. Takođe bih se trudio da svi imaju priliku da napreduju i da se njihov trud vidi.

Cinovi:
30. General
29. Zamenik Generala
28. Assistant Generala
27. Brigadni General
26. Major
25. Kapetan Prve Klase
-----High Comand----
24. Komandant Kobri
23. Komandant VP
22. Komadant RV-a
21. Zamenik komandanta