Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Uros Vasquezz

Uros Vasquezz
Player

1. Vaše ime IRL: Uros
2.
Vaše godine: 15
3.
Vremenska zona: GMT +1
4.
Prosjek online po danu: 4-8 sati
5.
Vaš Discord: uros_lukic
6.
Vaše ingame ime: Uros Pokemon
7.
Vaš ID: 51141

Dodatne informacije

1. Lider za National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1

Posedujem dosta predjasnjeg iskustva kao različiti činovi u NG-u. Bio sam komandir raznih jedinica (Kobre, 63. P.B., Vojna Policija)
upucen sam u njihov roleplay i smatram sebe sposobnog da uputem druge ljude kako da budu vođe istih jedinica. Pored komandira
jedinica imam iskustva i sa ostalim većim HC činovima spreman sam voditi ljude održavati ammo-runnove i održavati funkciju organizacije.

2.2
Smatram NG kao veoma značajnu organizaciju servera jer bez NG-a većina državnih organizacija ne može normalno funkcionisati. Zaduženi smo za snabdevanje oružjem, pancirima i municijom ali i za sigurnost države u većim situacijama kao što su racije i talačke krize. Mislim da NG treba imati ozbiljan i disciplinovan roleplay jer od nas zavisi dosta drugih organizacija.
2.3
Takođe želim voditi NG jer sam u toj organizaciji proveo dosta vremena i prošao kroz razne situacije od osnovnih dužnosti pa sve do rada u većim jedinicama. Tokom tog vremena sam naučio kako funkcioniše disciplina i timski rad u praksi ne samo teorijski. Imao sam priliku da radim sa različitim ljudima i da vidim kako se organizacija ponaša u ozbiljnim situacijama. Smatram da mogu da doprinesem stabilnosti NG-a i da podignem aktivnost i kvalitet RP-a kao i da uvedem više reda i ozbiljnosti u svakodnevni rad.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1

Svako ko želi da se pridruži NG moraće imati minimum 7 IC godina i 14 OOC godina. Takođe mora proći osnovni ispitivanje od 10 pitanja gde su dozvoljene 2–3 greške, da bi se proverilo osnovno razumevanje pravila i rada organizacije.
3.2
Obuka bi bila i teorijska i praktična. Novi kadeti bi prvih par dana bili na kapiji sa instruktorima gde bi učili osnove discipline i ponašanje. Tokom tog perioda bi imali obavezu da prate uputstva i pokažu aktivnost.
3.3
Uveo bi jasniju strukturu jedinica kao što su Kobre i Vojna Policija da svako zna svoju ulogu i da organizacija funkcioniše organizovanije i ozbiljnije.
3.4
Vojna Policija bi kontrolisala ponašanje vojnika, proveravala dosijee i sprečavala nepoštovanje pravila kao i privodila one koji krše regulative ili napuštaju bazu bez dozvole.
3.5
Kobre bi bile specijalna jedinica za ozbiljnije operacije kao što su racije, talačke situacije i podrška drugim državnim organizacijama kada je potrebno.
3.6
63. padobranska brigada bi bila zadužena za helikopterske operacije, padobranske upade i brzi transport. Takođe bi pružala vazdušnu podršku tokom racija i talačkih situacija ako je potrebna.

Kodovi:
10-1 - Svi u bazu
10-2 - Odricno / Negativno
10-3 - Prekid emitovanja na radiju
10-4 - Primljeno / Potvrdjeno
10-5 - Ponovite poslednju poruku
10-6 - Zanemarite poslednju poruku
10-7 - Odlazak na pauzu
10-8 - Povratak sa pauze
10-9 - Ranjeni sluzbenik na terenu!
10-10 - Pucnjava u toku
10-11 - Pljacka u toku
10-14 - Oblacenje specijalne opreme/uniforme
10-20 - Upit za lokaciju
10-22 - Provera lokacija svih patrola
10-33 - Hitna ispomoc (Panic button)
10-95 - Transport lica u zatvor
10-99 - Situacija cista / Kraj akcije
Kod A - Pad igre
Kod B - F8 i U
Status 1 - Prijava na duznost
Status 2 - Odjava sa duznosti

Činovi (rankovi)
- High Command -

30. General
29. Zamenik Generala
28. Brigadni General
27. Major
26. Pukovnik
- High Staff -
25. Komandant Kobri
24. Komandant Vojne Policije
23. Komandant 63. Padobranske Brigade
22. Zamenik Komandanta Kobri
21. Zamenik Komandanta Vojne Policije
20. Zamenik Komandanta 63. Padobranske Brigade
- Vojnici -
19. Kobra Senior
18. Vojna Policija Senior
17. 63. Padobranska Senior
16. Kobra Junior
15. Vojna Policija Junior
14. 63. Padobranska Junior
13. Potpukovnik
12. Zastavnik
11. Kaplar
10. Vojnik I Klase
9. Vojnik II Klase
8. Vojnik III Klase
7. Vojnik Senior
6. Vojnik Junior
5. Vojnik
4. Vojnik na obuci
3. Vojni Rok
2. Suspend 48h
1. Suspend 24h​

Rich Meow

Server Administrator
Server Administrator
Pozvani ste na interviju za lidera NG koji će se održati u Nedelju 17.05.2026. sa početkom u 18h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.

Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom