Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za National Guard I Djole Flow

Ironic Jovanovic

Player
Player
1. Vaše ime IRL Djole
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 2-5
5. Vaš Discord djole_99
6. Vaše ingame ime Djole Flow
7. Vaš ID 77957
1. Lider za National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
  • Želim biti Lider NG zato što smatram da mogu održavati red, disciplinu i profesionalnost unutar organizacije. Nacionalna Garda misli da je jedna od najodgovornijih organizacija na serveru i mislim da svojim iskustvom, ozbiljnošću i aktivnošću mogu pomoći da organizacija funkcioniše bolje i organizovanije.
  • Drugi razlog je što želim poboljšati RP unutar baze i među članovima organizacije. Pošto NG ne sme napuštati vojnu bazu bez razloga, fokusirao bih se na kvalitetan vojni roleplay, treninge, straže, patroliranje baze, obuke novih članova i organizovanje internih događaja kako bi članovima bilo zanimljivo i aktivno.
    Treći razlog je tošto želim napraviti stabilan i poštovan tim. Kao lider bih birao odgovorne i aktivne igrače, pomagao novim članovima da nauče pravila organizacije i održavao dobru komunikaciju među svima. Cilj mi je da NG bude ozbiljna, aktivna i cenjena organizacija na serveru.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
  • Moj savet za poboljšanje RP-a u NG je više realističnog vojnog roleplay-a kroz treninge, straže i obuke članova. Takođe bih poboljšao disciplinu i komunikaciju unutar organizacije kako bi RP bio ozbiljniji i zanimljiviji.
  • Rankovi
  • 1.Suspend
  • 2.Odsustvo
  • 3.Regruit
  • 4.Vojnik
  • 5.razvodnik
  • 6.Desetar I
  • 7.Desetar II
  • 8.Desetar III
  • 9.Mladji Vodnik
  • 10.Vodnik
  • 11.Starij Vodnik