1. Vaše ime IRL Djole
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 2-5
5. Vaš Discord djole_99
6. Vaše ingame ime Djole Flow
7. Vaš ID 77957
1. Lider za National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 2-5
5. Vaš Discord djole_99
6. Vaše ingame ime Djole Flow
7. Vaš ID 77957
1. Lider za National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
- Želim biti Lider NG zato što smatram da mogu održavati red, disciplinu i profesionalnost unutar organizacije. Nacionalna Garda misli da je jedna od najodgovornijih organizacija na serveru i mislim da svojim iskustvom, ozbiljnošću i aktivnošću mogu pomoći da organizacija funkcioniše bolje i organizovanije.
- Drugi razlog je što želim poboljšati RP unutar baze i među članovima organizacije. Pošto NG ne sme napuštati vojnu bazu bez razloga, fokusirao bih se na kvalitetan vojni roleplay, treninge, straže, patroliranje baze, obuke novih članova i organizovanje internih događaja kako bi članovima bilo zanimljivo i aktivno.
Treći razlog je tošto želim napraviti stabilan i poštovan tim. Kao lider bih birao odgovorne i aktivne igrače, pomagao novim članovima da nauče pravila organizacije i održavao dobru komunikaciju među svima. Cilj mi je da NG bude ozbiljna, aktivna i cenjena organizacija na serveru.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji. - Moj savet za poboljšanje RP-a u NG je više realističnog vojnog roleplay-a kroz treninge, straže i obuke članova. Takođe bih poboljšao disciplinu i komunikaciju unutar organizacije kako bi RP bio ozbiljniji i zanimljiviji.
- Rankovi
- 1.Suspend
- 2.Odsustvo
- 3.Regruit
- 4.Vojnik
- 5.razvodnik
- 6.Desetar I
- 7.Desetar II
- 8.Desetar III
- 9.Mladji Vodnik
- 10.Vodnik
- 11.Starij Vodnik