Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
62785
Players nickname
Emin Highy
Suspect ID
27116,56697
Date of violation
Sep 16, 2025
Time of violation
11:00
Proofs
https://youtu.be/rvAGVO_A9ig?si=VwwT1BfoO0x4kjxL

Cmoee

Player
Player
Rejected - G.P 1.6 | 27116 & 56697 A jbg Emine to što si koristio cheats i banovan si zbog toga,niko ti nije kriv,pa sad bi malo da kačiš sve redom bez ikakvih dokaza,dobar pokušaj,sretno ti bilo i nemoj da Banevejdaš!!!
Znam dobro i sta jesam i sta nisam radio i koje su bile moje namere i ciljevi, nikog nisam ugrozio na serveru niti sam plaćao za bilo kakav prihod ili prednost na serveru a smesno mi je sto si ti platio u ratama 210€ za pare in game i za zadnju ratu u iznosu od 90€ si se stisao rekao kako si u mukama, covek je popustio i cekao te mesecima i ti si samo odlagao i odlagao i na kraju si ga blokirao … Srecom pa nisam dzukela nego covek pa da posaljem poruke i snimke poziva kako si se izvlacio i odlagao uplatu a od toga si stekao trunku imena koje imas na server bez tih 210€ koje si uplatio u ratama ne bi bilo ni J od Jugo, kyssss

🚬

pinki king

Player
Player
Jugo Zemunac ID 56697 je kupio in game valutu od Azumia Mangana ID 27116 za IRL keš 16/09/2025 oko 11:00 zbog cega je ID 27116 vec dobio Blacklistu za to u Januaru ove godine
Post in thread 'G.P 1.6 | 27116'
Approved - G.P 1.6 | 27116

, dokazi uplatnice i poruke ce biti dostavljeni Aldinu Verstappenu u DM

cime se ti bavis sine a ti sto koristis citove poslacu dokaz senior adminu pa da vide koliko si dobar usta te jebem citerska

Cmoee

Player
Player
cime se ti bavis sine a ti sto koristis citove poslacu dokaz senior adminu pa da vide koliko si dobar usta te jebem citerska
Posalji dokaze, ja sam svakako banovan zbog odluke Admina na osnovu POVa gde se smatralo da sam koristio softver za prednost a zelim da nadodam da si ti pomagac jer si isti ti POMAGAC u ovome jer je solidan iznos tog in game novca u tvojim rukama od cega si kupio sve sto imas na serveru …

Cmoee

Player
Player
A i Jugo nemoj molim te da pricas o dokazima i o pravilima servera jer si do pre 2 meseca molio mene da ti pomognem da okacis zalbu na forumu cudno kako ni za to nisi platio IRL parama da te neko nauci ili mozda nisu hteli da prihvate na ler😂

pinki king

Player
Player
Posalji dokaze, ja sam svakako banovan zbog odluke Admina na osnovu POVa gde se smatralo da sam koristio softver za prednost a zelim da nadodam da si ti pomagac jer si isti ti POMAGAC u ovome jer je solidan iznos tog in game novca u tvojim rukama od cega si kupio sve sto imas na serveru …
ja se drudim na serveru da postignem nesto a ne da citujem na serveru ko sto ti citujes i prodajes ljudima citove a imam video de si reko da prodajejes ljudima citove

Top Bottom