Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Barack Cruz

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Strahinja
2. Vaše godine: 26
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 2-4h , u zavisnosti koja sam smena na poslu, i kako radim. Kad ne radim tj kad imam slobodno mogu i više
5. Vaš Discord: anlak1bak1
6. Vaše ingame ime: Barack Cruz
7. Vaš ID: 40244

Dodatne informacije

1. Lider za..... National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Jednostavno smatram da National Guard ima dobar potencijal za odličan roleplay sa svim državnim organizacijama, sa generalno igračima ukoliko se iskoristi na pravi način. Ja želim da postanem lider te organizacije iskljucivo iz razloga sto želim da poboljšamo roleplay na serveru, poboljšamo roleplay u državnim organizacijama zajedno tj sa dobrom saradnjom National Guard organizacije. Isto tako, želim da promenim mišljenje svih igrača na serveru da National Guard nije organizacija koja služi samo za pljačkanje i donošenje municije drugim organizacijama. Voleo bih sa dobijem priliku da promenim sliku o vojsci i poboljšam njen roleplay sa iskusnim ljudima i saradnicima. Imam ideju kako će izgledati jedinice u vojsci, kako će funkcionisati sistem i kako će non stop biti roleplay. Aktivne ljude imam koji žele da mi pomognu u ostvarivanju ovog cilja.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Smatram da vojska kako bi pokazala koliko je jaka treba da napravi jednu dobru vojnu paradu. Gde bi dodatnog roleplaya bilo. Napravio bih razne posebne specijalne jedinice popu jedinice koja bi čuvala guvernera i brinula se za njegovu bezbednost de bi mu bila na usluzi 24/7 isto tako napravio bih jedinicu koje bi bile zadužene da pomognu ostalim državnim organizacijama tj njihovim vodjama da čuvaju lidere u nekim javnim skupovima, mestima itd…

Status
Not open for further replies.
Top Bottom