Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ordenar 305938

Player
Player
INFORMATION
1. Your name IRL: Emir
2. Your age: 18
3. Time zone: GMT +3
4. Average online per day
: 6-7 hours
5. Your Discord: ordenar.
6. Your Nickname: Ordenar Helheim
7. Your ID: 305938

ADDITIONAL INFORMATION

1. Leader of
Marabunta Grande

2. Why do you want to be a leader of this specific organization? (List three reasons with an explanation)

First of all, I want to be a leader because I have served in HC in many groups and have realized that I possess strong leadership skills. For this reason, I believe I am sufficiently prepared and experienced to be a leader in the future I have played in all gangs, illegal fam, and also in two media fam within the city, taking HC responsibilities and duties in all of them. Through these experiences, I learned how leadership and rules work, and I turned this knowledge into my goals. Thanks to the experience I gained in gangs and notably in families, I learned how to communicate with people and how to guide and lead them properly.

During my time in these fam and gangs, I also built a strong group of friends who will support me and help me in the organization that I will lead.

After I become the leader, you can be sure that a brighter and stronger future awaits Marabunta. Under my leadership, Marabunta will dominate the ghetto, events, and turfs. All ghetto will be painted blue, and everyone who is not with us will enter the ghetto with fear. Similarly, I am confident that we will become far more dominant against other organizations during events, and most importantly, all turf areas will belong to us.The main reason I want Marabunta is because in recently Marabunta has not had a very bright future, and I want to make it everything I mentioned above within Marabunta. I want my term to become the brightest era in Marabunta’s history. In addition, I already have an experienced and confident deputy and turf team for all of these goals.

3. Your advice for improving the RolePlay level in the organization.

⤷ First of all, I will not tolerance rule violations such as racism or similar behavior.

⤷ I will give my members short explanations about in-game and out-of-game rules in order to minimize rule violations.

⤷ I will build a successful and active staff team.

⤷ I will distribute sufficient bonuses during events and in the ghetto to keep members more motivated.

⤷ By achieving success in organization events (FZ raids, gang raids, battleship, car thief, clan events), I will create more motivated members, ensuring nobody gets bored of the roleplay and everyone will want to participate more.

⤷ I will create a spray team to maximize hourly earnings.

⤷ I will take control of all turf areas in the city.

RANK SYSTEM
==== HIGH COMMAND ====
16- Leader
15- Deputy
14- Helheim
13- InCharge
12- Underdeputy
11- Boss

10- Street boss

================
9- Turfer (only turf team members)
8- Sprayer
7- Enforcer
6- Hitman
5- OG Bunta
4- Strong Smurf
3- Young Smurf
2- Smurf

1- Newbie

Finally, we believe it is necessary to increase competition in the city, and that is precisely why we embarked on this journey. Thank you for reading.
-Ordenar Helheim

Nayx11

Player
Player
BİLGİ
1. Gerçek hayatta kaldınız: Emir
2. Yaşınız: 18
3. Saat dilimi: GMT +3
4. Günlük ortalama çevrimiçi kalma süresi
: 6-7 saat
5. Discord adresiniz: sıralayın.
6. Takma Adınız : Ordenar Helheim
7. Kimlik Numaranız: 305938

EK BİLGİLER

1. Marabunta Grande'nin Lideri

2. Neden bu yöntemin lideri olmak? (Açıklamalı üç neden listeleyin)

Öncelikle, birçok grupta HC'de görev yapmak ve güçlü liderlik liderliğine sahip olmak, farklı oldukları için lider olmak istiyorum. Bu nedenle, gelecekte lider olmak için yeterince hazır ve bölgedekiler arasında yer almaktadır. Şehirdeki tüm çetelerde, yasadışı ailelerde ve ayrıca iki medya ailesinde yer satın aldım ve HC sorumlulukları ve işlemlerini üstlendim. Bu deneyimler sayesinde, ilkelerin ve kuralların nasıl sürdürüldüğünü öğrendim ve bu bilgilerin amacına dönüştüm. Çetelerde ve özellikle ailelerde edindiğim deneyim sayesinde, insanlarla nasıl iletişim kuracağımı, onları nasıl doğru bir şekilde yönlendireceğimi ve yönlendirmeyi öğrendim.

Bu aile ve çetelerde hayatta kalacağım süre boyunca, beni başarısız ve yöneteceğim organizasyonda bana yardımcı olacak güçlü bir arkadaş grubu da edindim.

Lider olduktan sonra, Marabunta'yı daha parlak ve daha güçlü bir geleceğin beklediğinden emin olabilirsiniz. Liderliğim altında, Marabunta gettoya, etkinliklere ve bölgelere hakim olacak. Tüm getto maviye boyanacak ve bizden olmayan herkes gettoya korkuyla girecek. Benzer şekilde, etkinlikler sırasında diğer örgütlere karşı çok daha baskın olacağımızdan ve en önemlisi, tüm bölgelerin bize ait olacağından eminim. Marabunta'yı istememin ana nedeni, son zamanlar Marabunta'nın çok parlak bir geleceğe sahip olmaması ve yukarıda depoladığım her şeyi Marabunta içinde başlamak istememdir. Dönemimin Marabunta yapısının en parlak dönemin olmasını istiyorum. Ayrıca tüm bu hedefler için içeride ve kendine güvenen bir yardımcı ve bölge ekibim zaten var.

3. Organizasyondaki Rol yapma seviyesini belirlemek için önerileriniz.

⤷ Her şeyden önce, ırkçılık veya benzeri davranışlar gibi kural ihlallerine müsamaha göstermeyeceğim.

⤷ Kurallara aykırılık en aza indirmek için Üyelere oyun içi ve oyun dışı kurallar hakkında kısa açıklamalar yapılır.

⤷ Başarılı ve aktif bir personel ekibi kuracağım.

⤷ Üyelerin motivasyonunu yüksek tutmak için etkinlikler sırasında ve yeterli miktarda ikramiye dağıtacağım.

⤷ Organizasyon etkinliklerinde (FZ baskınları, çete baskınları, savaş gemisi, araba hırsızlığı, klan etkinlikleri) başarı elde ederek, daha motive olmuş üyeler yaratacağım ve böylece rol yapılmasını kimsenin sıkılmamasını ve herkesin daha fazla giriş istemesini sağlayacağım.

⤷ Saatlik kazancı en üst düzeye çıkarmak için bir ilaçlama ekibi oluşturacağım.

⤷ Şehirdeki tüm bölgelerin kontrolünü ele geçireceğim.

RUTBE SİSTEMİ
==== YÜKSEK KOMUTA ====
16- Lider
15- Vekil
14- Helheim
13-
12- Yardımcı
11- Hamisi

10- Sokak patronu

================
9- Çim Saha Görevlisi (sadece çim saha ekibi Üyeleri)
8- Püskürtücü
7- Zorlayıcı
6- Tetikçi
5- OG Bunta
4- Güçlü Şirin
3- Genç Şirin
2- Şirin

1- Acemi

Son olarak, kırsal bölgelerdeki rekabetin artmasının gerekli olduğundan ve tam da bu durumdan kaynaklandığı ortaya çıktı. Okuduğunuz için teşekkür ederiz.
-Ordenar Helh

BİLGİ
1. Gerçek hayattaki adınız: Emir
2. Yaşınız: 18
3. Saat dilimi: GMT +3
4. Günlük ortalama çevrimiçi kalma süresi
: 6-7 saat
5. Discord adresiniz: ordenar.
6. Takma Adınız : Ordenar Helheim
7. Kimlik Numaranız: 305938

EK BİLGİLER

1. Marabunta Grande'nin Lideri

2. Neden bu kuruluşun lideri olmak istiyorsunuz? (Açıklamalı üç neden listeleyin)

Öncelikle, birçok grupta HC'de görev aldığım ve güçlü liderlik becerilerine sahip olduğumu fark ettiğim için lider olmak istiyorum. Bu nedenle, gelecekte lider olmak için yeterince hazır ve deneyimli olduğuma inanıyorum. Şehir içindeki tüm çetelerde, yasadışı ailelerde ve ayrıca iki medya ailesinde yer aldım ve hepsinde HC sorumlulukları ve görevleri üstlendim. Bu deneyimler sayesinde, liderliğin ve kuralların nasıl işlediğini öğrendim ve bu bilgiyi hedeflerime dönüştürdüm. Çetelerde ve özellikle ailelerde edindiğim deneyim sayesinde, insanlarla nasıl iletişim kuracağımı, onları nasıl doğru bir şekilde yönlendireceğimi ve liderlik edeceğimi öğrendim.

Bu aile ve çetelerde geçirdiğim süre boyunca, beni destekleyecek ve yöneteceğim organizasyonda bana yardımcı olacak güçlü bir arkadaş grubu da edindim.

Lider olduktan sonra, Marabunta'yı daha parlak ve daha güçlü bir geleceğin beklediğinden emin olabilirsiniz. Liderliğim altında, Marabunta gettoya, etkinliklere ve bölgelere hükmedecek. Tüm getto maviye boyanacak ve bizimle olmayan herkes gettoya korkuyla girecek. Benzer şekilde, etkinlikler sırasında diğer örgütlere karşı çok daha baskın olacağımızdan ve en önemlisi, tüm bölgelerin bize ait olacağından eminim. Marabunta'yı istememin ana nedeni, son zamanlarda Marabunta'nın çok parlak bir geleceğe sahip olmaması ve yukarıda bahsettiğim her şeyi Marabunta içinde gerçekleştirmek istememdir. Dönemimin Marabunta tarihinin en parlak dönemi olmasını istiyorum. Ayrıca, tüm bu hedefler için deneyimli ve kendine güvenen bir yardımcım ve bölge ekibim zaten var.

3. Organizasyondaki Rol Yapma seviyesini iyileştirmek için önerileriniz.

⤷ Her şeyden önce, ırkçılık veya benzeri davranışlar gibi kural ihlallerine müsamaha göstermeyeceğim.

⤷ Kurallara aykırı davranışları en aza indirmek için üyelerime oyun içi ve oyun dışı kurallar hakkında kısa açıklamalar yapacağım.

⤷ Başarılı ve aktif bir personel ekibi kuracağım.

⤷ Üyelerin motivasyonunu yüksek tutmak için etkinlikler sırasında ve gettoda yeterli miktarda ikramiye dağıtacağım.

⤷ Organizasyon etkinliklerinde (FZ baskınları, çete baskınları, savaş gemisi, araba hırsızlığı, klan etkinlikleri) başarı elde ederek, daha motive olmuş üyeler yaratacağım ve böylece rol yapmaktan kimsenin sıkılmamasını ve herkesin daha fazla katılmak istemesini sağlayacağım.

⤷ Saatlik kazancı en üst düzeye çıkarmak için bir ilaçlama ekibi oluşturacağım.

⤷ Şehirdeki tüm bölgelerin kontrolünü ele geçireceğim.

RÜTBE SİSTEMİ
==== YÜKSEK KOMUTA ====
16- Lider
15- Vekil
14- Helheim
13- Sorumlu
12- Yardımcı
11- Patron

10- Sokak patronu

================
9- Çim Saha Görevlisi (sadece çim saha ekibi üyeleri)
8- Püskürtücü
7- Zorlayıcı
6- Tetikçi
5- OG Bunta
4- Güçlü Şirin
3- Genç Şirin
2- Şirin

1- Acemi

Son olarak, şehirde rekabeti artırmanın gerekli olduğuna inanıyoruz ve tam da bu nedenle bu yolculuğa çıktık. Okuduğunuz için teşekkür ederiz.
-Ordenar Helheim
Gl

Status
Not open for further replies.
Top Bottom