Lik je trebao biti mrtav .. mislim da je spreman za PC CHEK
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Tomislave nemoj se kurcis nauci da igrasLik je trebao biti mrtav .. mislim da je spreman za PC CHEK
A ti lutko nauci da se pucas... LP Lee NevoljaTomislave nemoj se kurcis nauci da igras
Ko je lee nevolja , idi se vrati na pijacuA ti lutko nauci da se pucas... LP Lee Nevolja![]()
Lee Nevolja je onaj koji te ubio ko zecicaKo je lee nevolja , idi se vrati na pijacu
Ja nisam ovaj bezrukas sa kratkom sto vas je ubio , ne igram ti ja te sirotinjske eventr kao masinaLee Nevolja je onaj koji te ubio ko zecica
Ali zato u bunkeru padas ko zecic mali jujuju drzi se ti masine bolje vjeruj mi HAHAHAHAJa nisam ovaj bezrukas sa kratkom sto vas je ubio , ne igram ti ja te sirotinjske eventr kao masina
Alo bre reko sam da nisam ovaj bezrukasAli zato u bunkeru padas ko zecic mali jujuju drzi se ti masine bolje vjeruj mi HAHAHAHA
ne pa ti nemas ruke ni da se pojavis a kamo li da pucas...Alo bre reko sam da nisam ovaj bezrukas
Prvo nauci naslov stavit pa ona prijeđi na kacenjeLik je trebao biti mrtav .. mislim da je spreman za PC CHEK