Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
35530
Players nickname
Viseslav Ljubotina
Administrators nickname
Nikola Verstappen
Date
May 12, 2026
Time
0000
Proofs
https://youtu.be/mOQuAmVGOJg

SrdjanMilke

Player
Player
Postovana administracijo,

Molio bih od srca da me malo vise pogledate. Saljem i dokaze zaista sam svestan da sam pogresio.

Pre svega tu sam kod vas 4 godine ako ne i vise i zaista mi znaci ovaj projekat za druzenje igru i pricu sa ljudima, Molio bih da pregledate sve sto imam od dokaza takodje sam svestan da sam kriv sto sam ubacio coveka u familiju koji je gresnik lopov itd.. pa sam zato dobio i ja ban kao pomocnik.

Nisam bio svestan da se zbog toga dobija ban jer nisam ni znao za to lice, kao ni za to pravilo da sam ja sa tim ubacivanjem pomagac...

Naravno da molim za unban, i ako se dobije unban bicu mnogoo oprezniji sto se tice clanova i pazicu da mi se to ne desi opet!

Ako treba pristajem cak i na money wipe! Ovaj projekat igram dugo i imam jednu lepu familiju iza mene koja isto zali.

Saljem u nastavku dokaze sve sto imam oko familije coveka mene i familije:

1. Logovi kad je covek usao i takodje da je ubacivao krao i mene itd:

2. Slika mog bana:

3. Zalba zbog koje sam ja dobio ban:

4. Slika gde sam ja dobio po tom trehadsu:

5. Snimak kada je trazio nasu bubicu da udje u fam:

(izvinjavam se sto ne pise datum i sto je sa livestream, streamama vas projekat inace i lepo je krenula skala ka gore sa strimingom ljudi me gledaju takodje bi nastavio jer sve pricam lepo o projektu nikad ne pljujem ko god napisao svasta ja samo kazem da je super projekat ne tvrdim da je los cemu bi tvrdio kad sam svaki dan tu...)

6. Moja interakcija kada sam tu noc kupio odelo (fam odelo) tom coveku:

7. Dokaz da je na ovom strimu moj id i moj karakter pise u banci jer se ovako ne vidi id ali evo dokaz:

Zaista se izvinjavam i svestan sam da sam kriv zbog svega ovog, molim za Unban ako treba naglasio sam uzmite money whipe....
Hvala puno na razumevanju i nadam se da cemo se druziti opet i nastaviti sa stream i ovim lepim projektom u vasem gradu :). Pijatan dan vam zelim

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Da li posjedujete isjecak iz vaseg live-a vaseg prvog kontakta/susreta sa doticnim igracem? Dostavili ste samo kako ga ubacujete na diskord, mene zanima sta se desilo prije toga

SrdjanMilke

Player
Player
Postovani Nixa,

zaista mi je od srca zao ali imam jedino dokaz kada sam upalio live a to je bilo 3-5 minuta bukvalno kako sam ga ubacio i onda sam im rekao da sacekaju da upalim live i to je to.

Bez ikakvog znanja da je on kradljivac ako treba videcu da jos ljudi kaze da nisam nista radio i da vam kazu kakav sam covek da zaista nemam veze sa tim i da sam se prevario sto sam ubacio tako coveka ne znajuci to. Po logovima ubacio sam ga 3 min pred live

Evo ga dokaz paljenja live:
10.05.2026 u 22:48 a on je ubacen 3 min razlike.

Oprostite sledeci put ako mi se odobri unban cu snimati svako ubacivanje cak cu i pitati gde je bio pre itd ako treba da mi se ne desi opet ovakva situacija.. :/

Taman sam lepo krenuo strimati itd i bilo pocela skala da ide ka gore sa gledanostima da hvalim grand itd doso mi covek i kao jel smem kod tebe u fam da se vozamo svi itd (mislio sam mozda je sa strima) reko ajde i eto dobih ban bas nam je svima zao zbog ne paznje koju nisam ni slutio da ce se desiti ovako…

Nixa Simba

"doso mi covek i kao jel smem kod tebe u fam da se vozamo svi itd (mislio sam mozda je sa strima)"
Kako si mislio da ce biti sa strima ako si tek upalio stream? Nazalost odbijeno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom