Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
77209
Players nickname
Sule Goat
Suspect ID
21657
Date of violation
May 15, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/lchpLmLFt_Y

Pavleknezevic1

Player
Player
ja mislim da je ovo sve rp jer mu je pricao in game i pita ga odakle je misli iz kog kraja jer ovo je rp mi smo porodica svako ima svoju kucu ja mislim da je ovo deo rp-a

Boban Tatko

Player
Player
Rekao je posle kad je 71 Id rekao je cud a dodjem smao kazi gde to je irl pretnja ne znam sta vi pricate

Mikac Zarkic

Player
Player
a gde je receno da je to irl pretnja, odnosno ooc pretnja, sve je ic receno , jel ne moze da ti kaze u igrici polomicu ti noge? + cekic ima da se kupi u gun storu.
Ako admini ovo prihavte nz stv….

Mikac Zarkic

Player
Player
Kad je pitao samo ki reci odakle si , pa nije nigde receno ooc odakle si , npr los santos sandy sorc i tako dlaje , naucite da rpate

Boban Tatko

Player
Player
Kad je pitao samo ki reci odakle si , pa nije nigde receno ooc odakle si , npr los santos sandy sorc i tako dlaje , naucite da rpate
Svakako kad se kaze odakle si jedan decko je dobio 2 meseca tako da ako je moguce da ne placete vise ovde jer administracije samo treba da odluci I to je to nece nista da pomognete njemu ako smarate docketa ili bilo kog od nasih da skine sule zalbu

Last edited:

Roberto_Sifon

Player
Player
Ma kakve IRL Prijetnje drug moj ,nema ti na cijelom grandu cojka da se smije pobit a kamo li da se zna udarat, mora da shvatis drug moj da je nekim ljudima jedina opcija da se iskurce tj da udju na grand i glume mange

Status
Not open for further replies.
Top Bottom