Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
35530
Players nickname
Viseslav Ljubotina
Administrators nickname
Nikola Verstappen
Date
May 12, 2026
Time
0000
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=mOQuAmVGOJg

SrdjanMilke

Player
Player
Postovana administracijo,

Molio bih od srca da me malo vise pogledate.

Saljem na sve ove dokaze i dokaz da mi je covek potvrdio kako je dosao do familije ne znajuci nista i da nismo pre toga imali ikakve interakcije pre.

Pre svega tu sam kod vas 4 godine ako ne i vise i zaista mi znaci ovaj projekat za druzenje igru i pricu sa ljudima, Molio bih da pregledate sve sto imam od dokaza takodje sam svestan da sam kriv sto sam ubacio coveka u familiju koji je gresnik lopov itd.. pa sam zato dobio i ja ban kao pomocnik.

Nisam bio svestan da se zbog toga dobija ban jer nisam ni znao za to lice, kao ni za to pravilo da sam ja sa tim ubacivanjem pomagac...

Naravno da molim za unban, i ako se dobije unban bicu mnogoo oprezniji sto se tice clanova i pazicu da mi se to ne desi opet!

Ako treba pristajem cak i na money wipe!

Ovaj projekat igram dugo i imam jednu lepu familiju iza mene koja isto zali.

Saljem u nastavku dokaze sve sto imam oko familije coveka mene i familije:

1. Logovi kad je covek usao i takodje da je ubacivao krao i mene itd:

2. Slika mog bana:

3. Zalba zbog koje sam ja dobio ban:

4. Slika gde sam ja dobio po tom trehadsu:

5. Snimak kada je trazio nasu bubicu da udje u fam:

(izvinjavam se sto ne pise datum i sto je sa livestream, streamama vas projekat inace i lepo je krenula skala ka gore sa strimingom, prosla zalba sam lose permutovao reci..
Mislio sam da me je covek pre video na streamu ne taj dan..taj dan sam upalio nakon ubacivanja pa nemam dokaz samog ubacivanja! Ali pretnhodnih dana sam radio istro stream live saljem sliku u narednoj tacki kad su paljeni strimovi)

6. Slika live streamova da ne bude da lazem da je video mislio sam video prethodnih dana, ali kada sam ga pitao ispalo je da je pitao nekog da udje oni ga dovezli do familije i ja ga ubacio, mislim da je sa livestream djole ga dovezao kao sto je covek i rekao na discordu da ga je neko dovezao pod id 73 u tacki broj 9. imate dokaz:

7. Moja interakcija kada sam tu noc kupio odelo (fam odelo) tom coveku:

8. Dokaz da sam ja na streamu:

9. Mozda jedan od bitnijih dokaz da je covek potvrdio da se nismo znali niti imali interakcija pre itd dokaz:

Hvala puno na razumevanju i nadam se da cemo se druziti opet i nastaviti sa stream i ovim lepim projektom u vasem gradu :). Pijatan dan vam zelim

Status
Not open for further replies.
Top Bottom