Momak me je blackmailovao i govorijo da nije on kriv zbog kazne koja ce mi se desiti, ja mislim da ovakvi ljudi ne trebaju da igraju na ovom prelepom projektu!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Cipri zašto nisi pazio šta si govoriJo dobićeš kaznu dođavolaMomak me je blackmailovao i govorijo da nije on kriv zbog kazne koja ce mi se desiti, ja mislim da ovakvi ljudi ne trebaju da igraju na ovom prelepom projektu!
Pazi sledeći putNa to sta ce ti se desit sam mislio da ces dobit kick iz fama kao sta si ga i dobio, lp
misliti je nesto govoriti je drugo jbg...Na to sta ce ti se desit sam mislio da ces dobit kick iz fama kao sta si ga i dobio, lp
Sto si obrisao ovu poruku mudonja?mrzim hrvate
A sto si ti ovu?Pablo Polini tata za vendettu
Ovo nisu random zalbe i nez o kakvom evade vi pricate da ja krsim to pravilo odavno bi bio banovan.A ti sto volis da krsis pravila i da padas pcc to ce mo da zaboravimo? 4pcc si pao ja bi se sramio. A vi sto volite da krsite pravila to moj problem nije jbg...Koja ironija.. Covek koji je blacklisted ig za cheat ban evaduje trenutno i kaci preko alt foruma jer mu je i forum banovan.. Na sve to kaci OG igraca za ovakve gluposti, prvenstveno bi se admini trebali pozabaviti s kojeg foruma se pise zalba.. Pa tek onda ostalo. Koja vam je poenta forum unban apeala ako svako moze napraviti drugi akaunt i kaciti preko njega? Prihvatate slicne zalbe, odbijate ocigledne pov zahteve za cheat na kojima se vidi 100%.. Banujete za glitch roll sa ar na rev i obrnuto.. Pre svega skripta sve to dozvoljava da ne pominjem to da je samo na nasem serveru zabranjen taj roll.. Svi ostali nemaju problem sa time.. Ipak smo mi institucija sta ces... A sto se ovog reporta tice, treba banovati forum ovom coveku ne samo sto evejda nego sto i spama random zalbe pa gde ubode.. Boze sacuvaj
mnogo si losmisliti je nesto govoriti je drugo jbg...
AiA sto si ti ovu?