By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!i meni je raketu bacioSamo da vidimo taj silent kad krecem da skacem...
HAHAHAHAHAAH KOLKO CITUJE LIK![]()
Pregledano
Zahtevam da ID 90706 dostavi CEO POV sa eventa rat za resurse 15:40 21.05.
Rok 12h
mogu dobit malo duzi rok jer youtube mi je obrisao videoPregledano
Zahtevam da ID 90706 dostavi CEO POV sa eventa rat za resurse 15:40 21.05.
Rok 12h
ili si ti obrisao jer ti se vidi cheatmogu dobit malo duzi rok jer youtube mi je obrisao video
Pise ti This video is removed because is too longili si ti obrisao jer ti se vidi cheat
Dostavljen cjeli pov moralo je u 2 dela nije hteo youtube nesto izvinjavam se ako kasni pov slab mi je net
ae dodaj me na discord o.26.a da te pitam nestoDostavljen cjeli pov moralo je u 2 dela nije hteo youtube nesto izvinjavam se ako kasni pov slab mi je net
Toliko dobar game sens , da mu i teammate-ovi govore da ima cheat xD...ne smarajte decka dostavio vam je pov na kome nema nista sumnjivo samo je dobar i ima game sens
6:50 , na prvom klipuDostavljen cjeli pov moralo je u 2 dela nije hteo youtube nesto izvinjavam se ako kasni pov slab mi je net
dal si ti normalanHAHAHAHAHAAH KOLKO CITUJE LIK
Mnogo si obrazovan ti oko nelegalnih pomagala nije cudno da si ih i koristio,ja sam legit i uvek cu biti evo pre sat vremena sam bio na pc check..Nemoj samo da places jer si ocigledno los i imas kompleks,na povu stojis u mesto svako bi te ubio.Pozdrav!6:50 , na prvom klipu![]()