Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
35525
Players nickname
Amir Luxury
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jun 4, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/blacklista-1rourmS

Amir Luxury

Kako je Bogu ako je meni ovako?
Player
Da se nadovežem na ovu žalbu Rejected - Unblacklist | Mujo ili Abraham , želim da se ispravim tekst to je twink na kojem sam igrao ja a blacklistu je dobio id 35715 radi g.p 1.1, starno nam je žao pravilo smo prekršili kada smo počeli igrati i nismo znali za isto to pravilo. Ukoliko postoji neka mogućnost brisanja ta 2 accounta i moja 2 da krenemo sve ponovo i ispočetka bili bi zahvalni ili ako postoji mogućnost brisanja svega sa accounta 35525 da krenem ispočetka sve samo da mi id ostane a da se ostala 3 acc-a izbrišu bio bi zahvalan. Želim samo da odgovori Mujo da bi nastavio komunikaciju sa njim.
Dokaz blackliste: Ovim putem želio bih da dadnem pohvale adminima ukoliko gledaju logove stare 2-3 godine u trenutku blackliste

Amir Luxury

Kako je Bogu ako je meni ovako?
Player
Ustvari ako se odlučite da mi dadnete unbl što bi ja i volio više ne znam ni šta pričam a ni pišem. Izbrišite 35715 i 35525 ostavite 35537 na kojem nemam ništa to možete i sami provjeriti da se uvjerite da bi kreno ispočetka sve.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom