Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected

uros1235

Player
Player
1.Vase ime irl
-Uros Ilic

2.Godine irl
-16

3.Vremenska zona
-GMT +2

4.Prosecna aktivnost
-6-8h

5.Vas discord
-blackknight78

6.Vase ime ing
-Kiu Spid

7.Vas ID
-21321

Dodatne Informacije
1. Lider za Los Santos Vagos

2. Zasto zelite biti lider ove posebne organizacije?

Prvi razlog – Dugoročno iskustvo i razumevanje organizacije

Los Santos Vagos je organizacija koja zahteva ozbiljan pristup i kvalitetno vođenje. Kroz svoje iskustvo stekao sam dovoljno znanja o funkcionisanju kriminalnih organizacija, hijerarhiji i načinu na koji jedna organizacija treba da deluje. Smatram da lider mora donositi zrele odluke i održavati stabilnost organizacije.

Drugi razlog – Želja za aktivnom i organizovanom zajednicom
Moj cilj nije samo imati lider poziciju, već izgraditi aktivnu, disciplinovanu i ozbiljnu organizaciju. Trudio bih se održavati dobru komunikaciju među članovima, organizovati aktivnosti i stvoriti atmosferu u kojoj će svaki član imati svoju ulogu i doprinos organizaciji.I ne bih se oslanjao na svoje vise cinove nego bi ja vodio moju bandu na akcije i davao im bonuse i nagrade i ucinio rp zanimljiv svim mojim clanovima.

Treći razlog – Podizanje kvaliteta RolePlay-a
Želim unaprijediti kvalitet RolePlay-a kroz realistične i zanimljive situacije. Fokus ne bi bio samo na zaradi ili dominaciji, već i na stvaranju kvalitetnih RP scenarija koji bi doprinosili cijelom serveru i pružili zanimljivo iskustvo svim igračima.

3. Vasi saveti za poboljsanje Rople Play razine

Moj predlog za poboljšanje RolePlay-a unutar organizacije jeste uvođenje više detaljnog i realističnog RP-a između članova i drugih organizacija. Smatram da bi organizacija trebala imati jasnu hijerarhiju, redovne interne sastanke i kvalitetnu komunikaciju među članovima. Također bih organizovao različite RP aktivnosti i situacije koje bi uključivale saradnju ili sukobe sa drugim organizacijama, kako bi RolePlay bio zanimljiviji, ozbiljniji i kvalitetniji za sve igrače na serveru.

Hvala sto ste procitali

Los Santos Vagos

Rolovi:
1.Suspend
2.Rookie
3.Mlađi član
4.Aktivni član
5.Izvršilac zadataka
6.Operativni član
7.Pouzdani operativac
8.Stariji operativac
9.Vođa grupe