Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Leader za The Families I Niksii Fushiguro

niksii

Player
Player
Vaše ime IRL:Luka
Vaše godine:22
Vremenska zona:+1
Prosjek online po danu:5-10
Vaš Discord: niksi2803
Vaše ime u igri: Niksii Fushiguro
Vaš ID: 41201

1.Dodatne informacije Lider za
The Families

2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
-Zelim biti lider Familiesa iz vise razloga.Od pocetka mog igranja na ovom projektu sam u gangovima.Prosle godine u 9 mjesec sam bio leader Marabunte i to mi je bio prvi put da sam vodio organizaciju.Bio mi je cilj ispunit 2 mandata ali nazalost radi manjka iskustva vodjenja organizacije taj cilj nisam ispunio.Falilo mi je 10-ak dana,zato sada se prijavljujem da budem lider kako bi ispunio taj svoj cilj.Upoznat sam jako dobro sa pravilima servera.Imam odredene ljude koji bi zajedno sa mnom vodili organizaciju.Takoder imam i svoj team koji bi bio zaduzen za turfove.Fokusirali bi se na akcije(talacke,24/7,podmornice...) da bude vise interakcije sa legalnim organizacijama,mijenjali bi mjesta na kojima ce se odrzavati te akcije,takoder gledali bi na odnos sa drugim bandama i povecali aktivnost u getu.

3.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Prvo bi uveo detaljno ispitivanje novih clanova.Pravio bi sastanke sa clanovima organizacije,aktivne clanove bi nagradivao(Bonus,Rank-up) Omalovazavanje i vrijedanje ne bilo dopusteno,obucavao bi novije igrace koji nisu upoznati bas sa pravilima servera,sklapanje saveza s drugim bandama,povecana aktivnost u getu

Top Bottom