Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
69215
Players nickname
Ante Lahantaestamuloca
Suspect ID
0000
Date of violation
May 24, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/SQxnvz-pUEo

Ante Loney

Player
Player
Igrac 84297 puca bez da je brojo a i najbitnije puca bez razloga.
Govorim im da me ostave jer idem na informal medutim oni na to ne pristaju kazu da sam uso s njima u RP situaciju.
Ostala dvojica mi gase motor i ne zele me pustiti da iden na informal.
Bilo ih je troje i vise tako da ja mislim da bi ovo trebao biti warn na SAHP.
♣️

Last edited:

Ivkez Von

Leader
Leader
Napomena za admine : Situacija je krenula prije toga doticni je pljackao prodavnici sokova sto se moze viditi po tome sto ima wanted level, bjezao je po auto putu i patrole su ga pratile. Tako da je osoba vec bila unutar rp situacije i ne moze napustit rp situaciju sa time sto ide na oc event. + Doticnoj osobi je bilo izbrojano vise puta sta bi se moglo cuti da je osoba dostavila duzi pov.

Pov situacije koja se desila minutu ranije prije ovog pova gdje doticni pljacka prodavnicu sokova i bjezi: Watch prodavnica | Streamable
Na mojem povu se vidi kako me osoba pregazila sto je dovoljan razlog da moji zaposlenici pucaju bez brojanja jer je to napad na drzavnog sluzbenika i imaju puno pravo da uzvrate. (Jasno pise na svakon discord-u drzavnih ogranizacija u kanalu "Administracija obavjestenja")

Last edited:

Ante Loney

Player
Player
Napomena za admine : Situacija je krenula prije toga doticni je pljackao prodavnici sokova sto se moze viditi po tome sto ima wanted level, bjezao je po auto putu i patrole su ga pratile. Tako da je osoba vec bila unutar rp situacije i ne moze napustit rp situaciju sa time sto ide na oc event. + Doticnoj osobi je bilo izbrojano vise puta sta bi se moglo cuti da je osoba dostavila duzi pov.

Pov situacije koja se desila minutu ranije prije ovog pova gdje doticni pljacka prodavnicu sokova i bjezi: Watch prodavnica | Streamable
Na mojem povu se vidi kako me osoba pregazila sto je dovoljan razlog da moji zaposlenici pucaju bez brojanja jer je to napad na drzavnog sluzbenika i imaju puno pravo da uzvrate. (Jasno pise na svakon discord-u drzavnih ogranizacija u kanalu "Administracija obavjestenja")
zgazio sam te jer mozda stojis na sred jebene ceste

Golub Sakiic

𝖎 𝖋𝖊𝖊𝖑 𝖓𝖚𝖒𝖇, 𝖎 𝖋𝖊𝖊𝖑 𝖍𝖔𝖕𝖊𝖑𝖊𝖘𝖘
Player
hahahah al kolko pokusavas da slazes to je nerealno, kao ides u jednom pravcu i magicno okrenes se 180 stepeni u drugi pravac i kao ides na informal, ma daj decko koga ti zajebavas, idi radi nesto pametno.

Esko Bar

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu. Dostavite duzi POV

(Od pocetka situacije)

Za dostavljanje duzeg POV-a imate 6 sati​

Esko Bar

Server Administrator
Server Administrator
Nako Pregleda dokaza, odlucio sam Odbiti ovu zalbu

Razlog: POV nije dostavljen u datom roku !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom