Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
88949
Players nickname
DzO_Nocturnee
Suspect ID
78837
Date of violation
May 24, 2026
Time of violation
20:46
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=EP8Pt6kmEag

DzO_Nocturne

Player
Player
Kolega iz LSPD-a mi je pisao random kaznu dok sam bio u zgradi GOV-a, iako zna da sam u gov-u i provocirao me je u toku dana preko poruka na telefonu u igrici.
proffs za telefon:

Golub Sakiic

𝖎 𝖋𝖊𝖊𝖑 𝖓𝖚𝖒𝖇, 𝖎 𝖋𝖊𝖊𝖑 𝖍𝖔𝖕𝖊𝖑𝖊𝖘𝖘
Player
Dobio kaznu za sta si i zasluzio, pises mi kurcis se preko telefona, imam puno pravo da ti izreknem kaznu KZ 4.3 | Nepoštovanje/Nesaradnja, da li ti radis u GOV ili ne, to mene ne interesuje, nemas imunitet, mogao sam ti i poternicu pisati ali nisam, pravis se pametan al procitaj malo pravilnik i zakonik.

DzO_Nocturne

Player
Player
Dobio kaznu za sta si i zasluzio, pises mi kurcis se preko telefona, imam puno pravo da ti izreknem kaznu KZ 4.3 | Nepoštovanje/Nesaradnja, da li ti radis u GOV ili ne, to mene ne interesuje, nemas imunitet, mogao sam ti i poternicu pisati ali nisam, pravis se pametan al procitaj malo pravilnik i zakonik.
Prilozi te pov kao dokaz gde sam ja zasluzio da mi pisete kaznu i javno cu se izvinuti za sve, ja sam u trenutku se nalazio u zgradi GOV-a tako da apsolutno nemate nijedan argument nije ni malo slucajno sto vas niko ne voli ovde na serveru, admini ce naravno doneti pravednu odluku a vi se zapitaj te sto vas niko ne voli ...

David Promajaa

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zalbu.

ID 78837 ce biti kaznjen za FailRP (Zabranjeno je nasumicno pisanje kazne)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom