Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za The Families | Benjoo Dizel

benjo_aditore

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Benjamin
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosek online po danu: 2-8h
5. Vaš Discord: bacyphase03
6. Vaše ingame ime: Benjoo dizel
7. Vaš ID: 4501

1.
Lider za The Families

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1. Istorija

• Grand Theft Auto V gang The Families je jedan od najpoznatijih i najdugovečnijih gangova u gradu. Smatram da ovaj gang zaslužuje ozbiljno vođstvo, disciplinu i članove koji će predstavljati pravo ime Families-a. U poslednjih nekoliko mandata organizacija nije uspeela da pokaže svoj puni potencijal, zbog čega želim da upravo ja vratim staru slavu i pokažem kako jedan pravi gang treba da funkcioniše.
2.2. Želja za uspehom
  • Tokom svog dosadašnjeg RP iskustva prošao sam kroz mnogo organizacija i različitih situacija koje su me naučile kako funkcioniše pravi crime RP. Imao sam uspešne mandate, ali i greške iz kojih sam dosta naučio. Upravo zbog toga sada imam još veću želju da napravim ozbiljnu i stabilnu organizaciju koja će biti aktivna svakog dana i koja će ostaviti trag na serveru.
2.3. Iskustvo
  • Smatram da posedujem dovoljno iskustva za vođenje jedne kriminalne organizacije. Bio sam na visokim pozicijama u više gangova i učestvovao u raznim akcijama poput turfova, talačkih situacija, pljački i organizovanja RP događaja. Naučio sam kako da održim disciplinu među članovima, kako da organizujem kvalitetne akcije i kako da sprečim kršenje pravila servera. Verujem da lider mora biti primer svojim članovima, a ne samo osoba sa titulom.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

3.1. Ispitivanje prilikom ulaska u organizaciju i kriterijum
  • Svaki novi član koji želi da postane deo Families-a morao bi prvo da prođe kratko ispitivanje pravila servera i osnovnog RP znanja. Time bih osigurao da u organizaciji budu samo ozbiljni igrači koji žele kvalitetan RolePlay, a ne ljudi koji će praviti probleme ili kvariti ugled organizacije.
Kriterijum za ulazak u organizaciju:
  • Minimum 14 godina OOC
  • Dobro poznavanje pravila servera
  • Aktivnost i spremnost za timski rad
  • Poštovanje lidera i članova organizacije
3.2. Poboljšanje RolePlay-a
  • Današnji crime RP se uglavnom svodi samo na pucanje i brze akcije bez ikakve priče iza toga. Moj cilj bi bio da Families ponovo dobije pravi gang RP kroz grafite, turfove, patroliranje geta, dilovanje, zaštitu teritorija i svakodnevne akcije među članovima. Želim da članovi imaju osećaj da su deo ozbiljne kriminalne ekipe koja ima svoj cilj i svoju priču.
3.3. Aktivnost i organizacija
  • Smatram da organizacija ne može opstati bez dobre aktivnosti. Zbog toga bih organizovao dnevne akcije, okupljanja i zajedničke RP situacije kako bi članovi stalno imali zanimaciju. Aktivni članovi bi bili nagrađivani bonusima, unapređenjima i većim poverenjem u organizaciji.
3.4. Sastanci
  • Jednom ili dva puta nedeljno održavali bi se sastanci organizacije gde bi članovi mogli da daju svoje predloge, kritike i ideje za poboljšanje RP-a. Smatram da je komunikacija između lidera i članova jedna od najvažnijih stvari za uspešan gang.
3.5. Grafiti i teritorije
  • Grafiti predstavljaju simbol jednog geta i organizacije. Želim da Families bude prepoznatljiv po teritorijama i aktivnim članovima koji će održavati svoj kraj. Organizovao bih posebne timove za grafite i turfove kako bi gang dominirao gradom i pokazao svoju moć.
3.6. Komunikacija
  • Lider mora biti aktivan i dostupan svojim članovima. Trudio bih se da svaki član može bez problema da mi se obrati za pomoć, savet ili pitanje vezano za organizaciju. Dobra komunikacija pravi jaku i stabilnu ekipu.

3.7. Rank sistem

13. Boss
12. Head
11. Goat
____HC____
10. OG
9. Turfer
8. Grafit team Leader
7. Grafit team
6. Djozepe
5.Geto boy
4.Bully
3.Doctor
2.Suspend 24h
1.Suspend 48h

3.8. Rankup sistem

• Svaki novi član bi po ulasku u organizaciju dobio početni rank i morao bi da pokaže aktivnost kako bi napredovao.
Primer rankup sistema:
  1. Nakon ulaska član dobija rank “Doctor”
  2. Nakon određenog broja grafita i aktivnosti dobija sledeći rank
  3. Viši rankovi bi se dobijali isključivo trudom, aktivnošću i doprinosom organizaciji
  • Na taj način bi svaki član imao motivaciju da učestvuje u RP-u i doprinosi organizaciji.

3.9. Bonusi za članove

• Kako bi članovi imali dodatnu motivaciju, uvodio bih dnevne i nedeljne nagrade za najaktivnije igrače.

Dnevne nagrade:

1. Najviše ofarbanih grafita
  2. Najaktivniji član organizacije
  3. Najviše odrađenih akcija

Nedeljne nagrade:

1. Najviše grafita
  2. Najaktivniji član nedelje
  3. Najviše osvojenih turfova
  4. Najbolji doprinos RP-u organizacije
  • Smatram da članovi koji ulažu vreme i trud treba da budu nagrađeni, jer se tako pravi jaka i ozbiljna organizacija.
    :cool:

Top Bottom