Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected GP 1.3, GP 1.7, Fail RP, GP 6.15 | 83693, 61576

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
nika
Suspect ID
61576
Date of violation
May 27, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/DS-knN3Pvqs

nikacrna

Player
Player
Igrači su mi obećali dati 15m za familiju s kućom nakon ćega su rekli da moraju podići te novce i još me ubili. Molim administraciju da kazni lika kojem sam prebacila fam i njegovog prijatelja koji je pomogao pri skemu i također liku kojem su prebacili tu familiju i ako je ikako moguće da mi se vrati familija jer ovakvo ponašanje u ovolikom serveru stvarno nije prihvatljivo po meni. Također tek sada sam primjetila nekako se zeznuo zvuk pri snimanju ali vidi se kontekst u videu ali barem ih kaznite za 1.7 na svakom nalogu kojem prebace familiju jer je familija nivoa 3 i sama čak bez kuće vrijedi više od 5m.

Također igrači me vežu i ubijaju čime krše Fail RP te GP 6.15 jer me ubijaju bez razloga na cesti.

anthony6776

Player
Player
hahahah sta radi, ja se sa tim uopste ne slazem kao sta sam i rekao u povu al ne znam sto si zvuk isekla ,reko sam da smo se dogovorili da mi dajes fam jer te mrzi drzati (nisam ni gledao chat) a ustvari si sam htela da me namestis,koliko ja znam za fam ne postoji 1.7 jer nema opcije da ti dam pare uz fam a i da postoji jer koliko puta ljudi promene lidera. i ti bi dobila jer si mi prebacila fam.

nikacrna

Player
Player
hahahah sta radi, ja se sa tim uopste ne slazem kao sta sam i rekao u povu al ne znam sto si zvuk isekla ,reko sam da smo se dogovorili da mi dajes fam jer te mrzi drzati (nisam ni gledao chat) a ustvari si sam htela da me namestis,koliko ja znam za fam ne postoji 1.7 jer nema opcije da ti dam pare uz fam a i da postoji jer koliko puta ljudi promene lidera. i ti bi dobila jer si mi prebacila fam.
Pokaži mi kako da maknem zvuk sa videa to ne znam kako se radi i zašto bih htjela maknuti zvuk ako tako i tako nisam nigdje pričala, molim administraciju da pogleda logove i kazni igrače makar za 1.7 jer je familija koja vrijedi vise od 10m bila prebačena također nije bitno hoću li ja samim time također dobiti ban jer mislim da niti neću igrati ako će ovakvi igrači biti na serveri i lagodno skemovati normalne igrače koji su se potrudili da dođu gdje jesu. I također ne znam zašto radiš nove profile na forumu već smo ti našli i discord pravi i forum account.

anthony6776

Player
Player
Pokaži mi kako da maknem zvuk sa videa to ne znam kako se radi i zašto bih htjela maknuti zvuk ako tako i tako nisam nigdje pričala, molim administraciju da pogleda logove i kazni igrače makar za 1.7 jer je familija koja vrijedi vise od 10m bila prebačena također nije bitno hoću li ja samim time također dobiti ban jer mislim da niti neću igrati ako će ovakvi igrači biti na serveri i lagodno skemovati normalne igrače koji su se potrudili da dođu gdje jesu. I također ne znam zašto radiš nove profile na forumu već smo ti našli i discord pravi i forum account.
laz imas u capcut

nikacrna

Player
Player
nit znam što je to, admini imaju logove za koje ne trebam zvuk na videju i vidi se da ti je prebačena familija s kućom što prelazi iznos od 5m što znači da češ makar 1.7 dobiti a igrači kao što ste vi ne zaslužujete uopće igrati ovakav projekat jer skemujete i samo tjerate igrače van servera.

anthony6776

Player
Player
nit znam što je to, admini imaju logove za koje ne trebam zvuk na videju i vidi se da ti je prebačena familija s kućom što prelazi iznos od 5m što znači da češ makar 1.7 dobiti a igrači kao što ste vi ne zaslužujete uopće igrati ovakav projekat jer skemujete i samo tjerate igrače van servera.
druze ceo server bi dobio 1.7 koliko su puta velike familije prebacivali lidere znaci sta ti radis ja stvarno ne znam

Nikola Armanii

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Zahtev nije ispunjen u zadatom roku.
Sto se tice GP 1.7 vodja porodice ima pravo besplatno preneti porodicu drugom clanu i na igracima je hoce li uplatiti novac na racun familije, stoga nedovoljno dokaza za GP 1.3.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom