zanima me kako ili je samo bio sync
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ti si znao da sam tacno tu iza, stvar nije u tome sta je busno nego kako si ubioDostavljam pov imam trenutno trn u kurcu kad završim šta imam ću dostavim i da to ti je busno batonga ako nisi znao sa frsta kad gledaš
Daj pov onda sta si se usro citujes tu jos se kurcisDečko pre nego sto sam ga ubio su se pucali sa njim čelo jebeni vreme
Haahahaha buraz moj dobra ti orijentacija bas predictas dobro gde je koevo ga moj pov vido sam da te moji pucaju tamo znam da je to busno i puko sam metak i ubio te posto si npc koji stoji u mestu iza neceg busnog Watch eo pov za bota | Streamable
Decko imas triggercinu na mrtvo , tacno mozes da prepoznas kad ti opali trigger, tebi rev ostane u zrak i bukv se vidi. Banujte gaDečko pre nego sto sam ga ubio su se pucali sa njim čelo jebeni vreme
Sta si se upalio bato lagano ako si siguran u sebe opustenoBATONGA PUCAMO SE SA TOBOM ČELO VREME NA BLUEBOX TU I PENJALI NAM LIKOVI I SVI SMO KRENULI PUCATI TE STO NAM SE PENJU PA SU POBEGLI I ČUJEŠ KAKO MI JE REKO DRUG MORAŠ UBITI ONOG TAMO
Nemoj da ti trne nije dobro tologicno da jesam ovi tvoji neki npc tu mi kenjaju nesto ako treba ono slacu ceo pov toliko mi trne kurac
Priblizi snimak opalio si u prazno i hitao me 53 u telo koga jebes burazevo ga moj pov vido sam da te moji pucaju tamo znam da je to busno i puko sam metak i ubio te posto si npc koji stoji u mestu iza neceg busnog Watch eo pov za bota | Streamable