1. Vaše ime IRL:Nemanja
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona:GMT +1
4. Prosjek online po danu:3h+
5. Vaš Discord:tovi7331
6. Vaše ingame ime:Vito Blueblood
7. Vaš ID:62119
1. Lider za Ballas gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Mislim da bi RP u organizaciji bio dosta bolji kada bi ljudi više igrali ozbiljno RP a manje pravili nepotrebne ispade iz RP situacija kao sto su rasprave.
Rankovi

2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona:GMT +1
4. Prosjek online po danu:3h+
5. Vaš Discord:tovi7331
6. Vaše ingame ime:Vito Blueblood
7. Vaš ID:62119
1. Lider za Ballas gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Želim biti lider ove organizacije jer već dugo igram na Grand RP-u i upoznat sam sa načinom rada organizacija, pravilima servera i odgovornostima koje lider nosi. Mislim da mogu imati dobru organizaciju i napraviti ozbiljnu pricu od nje.
- Smatram da znam raditi sa ljudima i rešavati probleme bez nepotrebnih svađa . Kao lider bih se trudio da svaki član dobije priliku da napreduje i da organizacija funkcioniše kao tim, a ne da se sve svodi samo na jednu osobu.
- Želim uneti više aktivnosti i ozbiljnosti u organizaciju. Aktivan sam na serveru, imam volju i vreme da se posvetim vodjenju organizacije
Mislim da bi RP u organizaciji bio dosta bolji kada bi ljudi više igrali ozbiljno RP a manje pravili nepotrebne ispade iz RP situacija kao sto su rasprave.
Rankovi
- Purplehaze
- Zamenik Lidera
- Consigliere
--------HC----- - Shot caller
- Turfer
- O.G
- Enforcer
- Grafiti team leader
- Grafiti Team
- Young Blood
- Ghetto warior