Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Fail RP Fear RP I 77593 85671 29270

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Suspect ID
77593 85671 29270
Date of violation
May 30, 2026
Time of violation
12:56
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=6AKD9u1r48o

zli

Player
Player
Osoba tejza bez razloga dok sam na reklami i padam sa 30 metara visine
Osoba nakon što sam pao me hapsi bez razloga da je rekao

Dele

Player
Player
Ja sam 85671, imam POV meni je kolega na radio reko hapsi hapsi hapsi

Pod jedan dostavi duži POV
Pod dva mi smo tebe sreli 5 min prije ti si bio na motoru, mi smo rekli da se legitimises i ti si krenuo bjezati
Pod tri radiš Cop Bait jer si se vracao sa motorom i trubio namjerno
Pod četiri imamo puno pravo da te hapsimo po K.Z. 4.19. (Izbjegavanje hapšenja) i Odbijanje legitimisanja
Pod pet, iako si pao ja sam te morao vezati radi naše sigurnosti i kasnije sam htio pružiti pomoć

I usput, kako ti nije ništa a pao si sa ogromne visine i ti se samo smiješ(PG), ono što kad sam te vezao radi nase sigurnosti si lezao na podu to je jer je tako skripta napravljena.

PRVO I OSNOVNO DOSTAVI DUŽI POV, HVALA!!!

Last edited:

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu da zaključim ovu žalbu.

Naveli ste da ste hapšeni bez razloga, ali se na POV-u ne vidi celo hapšenje. Možda su rekli u toku vožnje zašto hapse, a da ste to isekli.

Dostavite POV od početka situacije do kraja hapšenja.

Rok: 12h

Dele

Player
Player
U 7 dana, pokusao si nabiti warn u svakoj org, za ovo bi trebao biti najstrožije kažnjen!

Baca Ulemek

Player
Player
ehh mile mile, ljubi te brat al ti nemas pojma,padas sa 20 metara i nije ti nista(PG), a ja sam pao sa iste visine i bar sam se uziveo u RP dok se ti smijes, sada kazes da ne postoji duzi POV, ali si to verovatno isjeko da bi nam nabio warn, stv sramota, mi smo te jurili 10 min prije ovog sada sto se desilo i ja sam te htio legetimisat a ti si pobijego. ccc

Ja bi tebe najjstrozije kaznio mjkm.

Ja ne vidim ovde nista da sam prekrsio sem tebe sto si pao sa 20 metara i smejes se to je (PG) :)‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎
giphy.gif

Status
Not open for further replies.
Top Bottom