1. Vaše ime irl: Vuk
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosek online po danu: 3-8H
5. Vaš Discord: vukvasquezz
6. Vaše ingame ime: Vuk Vasquez
7. Vaš ID: 83038
1. Lider za The Families...
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
2.1 Zbog mog ranijeg iskustva na ovom serveru vole bih da se okusam kako je biti lider neke organizacije, i voleo bih da mi ova organizacija bude prva sto cu probati da preuzmem.
2.2 . Neplaniram organizaciju da preferiram samo oxu da ima ugled. Takodhe ugled mozemo pokazati da imamo tako sto se ovo mora postovati.
Minimalno 13 OOC god.
Minimalno 5 IC god.
Poznavanje pravila grada.
Takodje to se mozemo pokazati mnogobrojnim akcijama najvise teritorija, grafita itd.
2.3. Moj cilj je da organizacija nebude stajanje u HQ-u cekanje akcija zarada od grafita i ostalog. Moj cilj je da proxvetamo kao organizacija da nam bude svima zanimljivo.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
3.1. Smatram da je najjgore u bandama komunikacija na radiju. Ako mislite da psujete na radio ima resenja i za to.
3.2. Tokom svih akcija ima da se slusa HC ili ovaj sto predvodi akciju. Kada se kaze tisina ucuti se na radijo jer se nesto radi verovatno,neces to da slusas ? Ima resenja.
3.3 Napredovanje u organizaciji neće zavisiti od prijateljstva ili poznanstava. Zavisi ce od postovanja koliko se HC poatuje toliko se i nizi cin postuje. Ako sazove neko ko nije HC u HQ ima da se dodje jer se time pokazuje postovanje prema ostalima.
3.4 Rankova preko veze nema radis i zasluzis rank ako saznam da he neko dobio rank koji netreba bice kaznjen. Takodje nece biti prodahe rankova. Za sve to postoje posledice i kazne.
Rankovi unutar organizacije ( 1-15 )
1. || SUSPEN 48H ||
2. || SUSPEND 24H ||
3. || ODSUSTVO ||
4. Gheto Boy
5. Gheto Veteran
6. Grafity Boy
7. Grafity Man
8. Grafity Team Leader
9. Turfer
10. O.G
11. Kockar
----------HC----------
12. Ministar
13. Bratic
14. Kumara
15. Leader
Hvala na citanju! Srecno svim ostalim kandidatima!
Vuk Vasquez
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosek online po danu: 3-8H
5. Vaš Discord: vukvasquezz
6. Vaše ingame ime: Vuk Vasquez
7. Vaš ID: 83038
1. Lider za The Families...
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
2.1 Zbog mog ranijeg iskustva na ovom serveru vole bih da se okusam kako je biti lider neke organizacije, i voleo bih da mi ova organizacija bude prva sto cu probati da preuzmem.
2.2 . Neplaniram organizaciju da preferiram samo oxu da ima ugled. Takodhe ugled mozemo pokazati da imamo tako sto se ovo mora postovati.
Minimalno 13 OOC god.
Minimalno 5 IC god.
Poznavanje pravila grada.
Takodje to se mozemo pokazati mnogobrojnim akcijama najvise teritorija, grafita itd.
2.3. Moj cilj je da organizacija nebude stajanje u HQ-u cekanje akcija zarada od grafita i ostalog. Moj cilj je da proxvetamo kao organizacija da nam bude svima zanimljivo.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
3.1. Smatram da je najjgore u bandama komunikacija na radiju. Ako mislite da psujete na radio ima resenja i za to.
3.2. Tokom svih akcija ima da se slusa HC ili ovaj sto predvodi akciju. Kada se kaze tisina ucuti se na radijo jer se nesto radi verovatno,neces to da slusas ? Ima resenja.
3.3 Napredovanje u organizaciji neće zavisiti od prijateljstva ili poznanstava. Zavisi ce od postovanja koliko se HC poatuje toliko se i nizi cin postuje. Ako sazove neko ko nije HC u HQ ima da se dodje jer se time pokazuje postovanje prema ostalima.
3.4 Rankova preko veze nema radis i zasluzis rank ako saznam da he neko dobio rank koji netreba bice kaznjen. Takodje nece biti prodahe rankova. Za sve to postoje posledice i kazne.
Rankovi unutar organizacije ( 1-15 )
1. || SUSPEN 48H ||
2. || SUSPEND 24H ||
3. || ODSUSTVO ||
4. Gheto Boy
5. Gheto Veteran
6. Grafity Boy
7. Grafity Man
8. Grafity Team Leader
9. Turfer
10. O.G
11. Kockar
----------HC----------
12. Ministar
13. Bratic
14. Kumara
15. Leader
Hvala na citanju! Srecno svim ostalim kandidatima!
Vuk Vasquez