Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ilija Blackk

Player
Player
Ime:Ilija Blackk
Pol:Muski
Starost:31
Rasa:belac
Nacionalnost:pravoslavac
Mesto rođenja:paleto Bay
Otac:Aleksandar
Majka:Aleksandra
Pol:Muski
Težina:55kg
Visina:167cm
Boja očiju:smedja
Boja kose:smedja
Tetovaže:leva ruka i desna klk znam
Prednosti:dobar pucac,pametan bogat
Slabost:brzoplet,kratki zivci

Životna priča: 200+ reči
Zovem se Ilija i rođen sam u malom mestu koje se zove Paleto Bay. Oduvek sam voleo miran život, ali sam znao da u ovom gradu moraš da se boriš za sebe ako želiš nešto da postigneš. Živeo sam sa majkom i ocem u skromnoj kući blizu plaže. Nismo imali mnogo novca, ali smo imali dovoljno za normalan život.
Kada sam bio mali, često sam pomagao ocu oko raznih poslova. Naučio me je da budem pošten i da poštujem druge ljude. U školi nisam bio najbolji učenik, ali sam imao dobre drugove i uvek sam voleo sport. Najviše vremena sam provodio igrajući fudbal i vozeći bicikl po ulicama Paleto Baya.
Kada sam napunio 14 godina, počeo sam da razmišljam šta želim da radim u životu. Video sam mnogo ljudi koji su došli u grad bez ičega, a kasnije uspeli da naprave nešto od sebe. To me je motivisalo da i ja pokušam. Počeo sam da radim razne poslove kako bih zaradio svoj prvi novac. Nekada je bilo teško, ali nikada nisam odustajao.
Danas imam 15 godina i želim da napravim ime za sebe u gradu. Moj cilj je da steknem prijatelje, zaradim novac na pošten način i jednog dana kupim svoju kuću i auto. Trudim se da ostanem smiren u teškim situacijama i da donosim pametne odluke.
Smiren u većini situacija
Moja priča tek počinje i nadam se da ću jednog dana postati poznat i uspešan građanin Paleto Baya.. Verujem da se trud i rad na kraju uvek isplate.

Ishodi:
1-Ilija moze da ide 2v1jer je jako iskusan
2-Ilija moze da mozi sportsko auto do 60 km /h po planini
3-Ilija moze da pretrazuje sa bilo koje strane(prednje,zadnje)
4-Ilija moze da koristi heavy oruzje(sniper,machine gun)
5-Ilija moze da koristi oruzje dok koristi radio/roba
itd...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom