Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected FailRp+NRL ID:71657+MG ID:50938+ G.P 3.1 ID:85983

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
40106
Players nickname
Josip Clover
Suspect ID
71657+50938+85983
Date of violation
Jun 2, 2026
Time of violation
3:40
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ctsRHf-S63c

Josip Zemunaccc

Player
Player
ID71657 krece da me dize sa udaljenosti od 5m sto ste i sami videli + na to sto je radio nrl sto je i sam igrac u videu priznao dok id:50938 prica sa adminom da me posalje u demorgan iako ja nisam prihvatio komunikaciju ooc,zatim me id 85983 vredja sa nazivima majmuncina,debilcina itd..

ReljaPilic

Player
Player
nisi dizao ruke iako si imao 3 puske na glavi a nakon toga kada si imao 1 pusku na glavi seo si u auto i hteo si pobeci

Josip Zemunaccc

Player
Player
ispostovo sam i odmah podigao ruke cim mi je to igrica izbacila i jos me tvoj lik pogodi i vredja ooc nauci pravila i pogledaj video

Biba Znassse

Player
Player
haahhahaha slusaj ovako sam si rekao da nisi prihvatio OOC iliti drugi jezik debil majmun debilcina glupa to je brate IC ako nisi znao GP.3.1 je Generalno Pravilo 3.1 OOC vredjanje da bi debil majmun debilcina... bilo 3.1 morao bi prihvatiti drugi jezik ili da sam ti napisao u non-RP chat sta je OOC chat onda bi ti 3.1 bio validan onda 71657 koji te dizao razmisli malo brate dal si u njegovim ocima bio 5 metara udaljen ili samo u tvojim jer on nema opciju tebe sa 5 metara dohvatit nema mu meni-a G ako sam napravio NLR okaci duzi pov di se vidi moj ID gdje umirem i odlazim u bolnicu tocnije di me netko dovrsava ili krvarim barem onda cemo sad ovako da ja objasim JA-85983 sam prekrsio MG ti si prekrsio--- FEAR RP MK Drugo zanimljiv ti je taj redux i ta mapa na sred ekrana bas legalno izgleda to nebo sa zvezdicama ahhaha molim ljepo hvala ljepo i drugi put :D

Biba Znassse

Player
Player
i da ne zaboravim to sta je rekao sto spada pod Black Mailing ako se ne varam posalji me ja cu ovoga poslati bato mislim da si krivo okacio fali ti u naslovu Self Report I 40106 :)

Josip Zemunaccc

Player
Player
redux je odobren od strane admina ali hvala na brizi,ako me id ne moze dohvatiti da me digne sa 5m kako je onda pisalo da je predaleko od mene i idalje je uspeo pokrenuti animaciju,ja kada sam rekao da cu ga kaciti video za njegov fear,mg i sve ostalo je bio okacen tako da ti i tu otpada situacija black maila,prijatno vece

Status
Not open for further replies.
Top Bottom