Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Mass Rule Break I 47852, 60234, 41759, 41777

Status
Not open for further replies.
Your ID
48857
Players nickname
Zoran Mamas
Suspect ID
47852, 60234, 41759,
Date of violation
Jun 2, 2026
Time of violation
00:14:00
Proofs
https://youtu.be/6xUd0qdo8PI

Zoran Kratos

𝓜𝓸𝓭𝓾𝓼 𝓞𝓹𝓮𝓻𝓪𝓷𝓭𝓲
Player
47852 - PG, CR, vozi sportski auto velikom brzinom po pjesku i udara kolegin auto dok ulazi
60234 - PG, VDM vozi sportski auto velikom brzinom po pjesku i udara sa njime
41759 - VDM, GP 6.15, udara sa autom mene i kolegom, i posle puca na kolegu bez brojanja
41777 - PG vozi sportski auto brzo po pljesku i puca na kolegu bez brojanja pre daudje u auto

Nena Stein

Player
Player
Sportski auto moze ici po pesku ali da ne leti a ti si udaren slucajno sada cemo da vidimo dal ce čika admin da razume sitaciju to sto si ti udaren je jer si namerno setak ulicom i nemoj da seres ajde upiskio si se
Nije 6.15 jer si ti stao kada sam ti rekao da stanes a drugar ti nije stao tako da je to FearRP za njega al mozda to adminu kao promakne
a vdm moze i ne mora jer ste trcali na sred ulice ali bice vdm jer najlakse da se to da nekome

Last edited:

Nena Stein

Player
Player
al kazni i policajca sto nije stao kada mu se reklo za FearRP aj budimo realni jednom.
ovo nema veze sa neformalnom al nbt
ADMINE NA 03:54 igraca zaobilazi auto i on se okrece i vidi da auta idu tim putim i namerno staje na put da bi ga udarili i da bi okacio ajde kazni ga za to vec jednom pa da bude sve realno a ne samo nas koji lomimo STATE. znam ja da to boli sve al tako je ...

Last edited:

Denis Miic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu

ID 41759 će biti kažnjen za Generalno Pravilo 6.15+VDM
ID41777 će biti kažnjen za Generalno Pravilo 6.15

Morate izdati validan zahtev sa IC razlogom i brojati 5 sekundi pre nego sto nekog ubijete/pocnete da ga pucate
(5 sekundi bezi odavde nije validan uslov )

ID 60234 će dobit kaznu za PowerGaming (PG)
ID 47852 će dobit kaznu za PowerGaming (PG)

Radili ste radnju koja je nemoguca u rl a moguca u igri
Auto ste vozili kad stre se vracali prevelikom brzimnom

Familija Akuma Dobija Warn zbog krsenje pravila GP 615/ PG/ VDM 3+ članaa

Status
Not open for further replies.
Top Bottom