Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Doxing + to try to deceive the admin| ArifPaşa

Your ID
218112
Players nickname
Romulo Nunez
Suspect ID
59335
Date of violation
Jun 2, 2026
Time of violation
19:01
Proofs
https://imgur.com/a/9LHtByl

Romulo Nunez

Player
Player

Vicy Marka

Player
Player
omg you keep using DeepL Translate? HASHAJHDJHDKAHDKAHDKAHDKABDKBASKBAS bari aradaki uzun cizgiyi silde kullandigin belli olmasin translate yazik 😂
PUAHAHAHAHAAHAHAH QW:eQ:wE:wqEwqE.wq.EWQ:eQWewq:E:wqE:wqE:wq:eWQ.Q:: MORUK GECEN FORUMLARDA BUNU BİR EZDİM BİR EZDİM GÖRMEN LAZIM İTİN GÖTÜNE SOKTUM HALA BURALARDA MI BU OROSPU EVLADI WQe:QW:eQW:Ewq:E.wqE:wqE:wq: YIL 2026 BASLANGIC GRAMER İNGİLİZCESİ BİLE OLMAYAN FAKİR OROSPU COCUGU SENI BACINI ANANI SULALENDEKI TUM DİŞİLERİ AMINDAN GÖTÜNDEN HERYERINDEN SIKEYIM TÜM NUNEZLERİN ANALARINA BACILARINA TOPLU TECAVUZZZZZZZZZ :d

Vicy Marka

Player
Player
Keep on living in your dreams; I’m still here and I haven’t been banned—I just received a warning
Çok KONUŞMA ANANLA BACINA SÖYLE BİTİNE GOT DELİGİMİ DİGERİNE DE TASAKLARİMİ YALATİCAM BENDE 31 cekicem hadi çabuk söyle hazırlansın orospu vazelinleri aldım çok kullanmasın sikeirm o iri götünden ananı 😂😂😂

smokesikenSPARTACUS

Player
Player
Hayallerinizde yaşamaya devam edin; ben hala buradayım ve yasaklanmadım, sadece bir uyarı aldım.
ANANİN O İRİ GOTUNE YARRA Bİ SOKARİM OROSPU GİDER BABANDAN BOSANİR YARRAK UGRUNA SOKTUGUM GİBİ ANANİN AMİ ŞELALE OLUR OROSPU EVLADİ BACİNDA BENDE BENDE DİYE GOTUNU SİYİRİR DOMALİR BACİNİDA BABANA SİKTİRİRİM

Top Bottom