Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
53650
Players nickname
Srboljub Kovacevic
Suspect ID
0000
Date of violation
Jun 4, 2026
Time of violation
01:40
Proofs
https://youtu.be/EmDqj6D9154

Ivica Tosic

Player
Player
Svi kolektivno koji stoje pored i nemo posmatraju, kao i ovaj koji me je ubio, direktno ucestvuju u tome...Sve kazniti, a ne samo ovog sto puca.

Last edited:

Nikola Armanii

Senior Administrator
Senior Administrator
Pre nego sto pocnem da pregledam ovu zalbu, ispravite format. Procitajte pravila za popunjavanje zalbi.

Rok 12h​

Ivica Tosic

Player
Player
35758 radi u SAHP-u i nagovara druge ljude da nekog ubiju bez razloga, odnosno da on ne bi bio uhapsen.
Neko od ovih mu je takodje dao pusku da bi to izveo, a ova dvojica na kraju gledaju i na sve to se samo smeju i nista ne preduzimaju...Svako ko je gledao ovo i nemo posmatrao je saucesnik, krsi Fail samim tim.

Zeljko Secondigliano

Player
Player
35758 radi u SAHP-u i nagovara druge ljude da nekog ubiju bez razloga, odnosno da on ne bi bio uhapsen.
Neko od ovih mu je takodje dao pusku da bi to izveo, a ova dvojica na kraju gledaju i na sve to se samo smeju i nista ne preduzimaju...Svako ko je gledao ovo i nemo posmatrao je saucesnik, krsi Fail samim tim.
Ajmo da pocnemo u pozadini se cuje da mu je neko sero ekran onaj srbomir mladin trebo di ga bl a nisi stio a i znam koje i sta je dako da ivice tosicu ne blamiraj se ja sam reko da puca a i upucen si ti u citsvu situaviju nego vas je boljela ona stvar tako da bolje ti je cuti

Zeljko Secondigliano

Player
Player
E i jos ovo skim si pricao na diskordu

Zeljko Secondigliano

Player
Player
A i vidi se na video da lazes admina denisa mic da je sahp pohapsio pola lspd a sto lazes kad nas je srbomir mladis pohapsio mene i jos par kolega dvoje kolega ostavio dolje da leze u celije u vasu stanicu sto si slagao admina nije mi jasno a ja sam snimao sve od pocetka situacije da smo svi snimali znas da bi smo vas ugasili a i vi bi bili kaznjenji bez rp razloga hapsenja pisanje kazne po 500k kazne kolegama iz sahpa i kolegama iz gova a ja sam reko da te puca jer je vas taj sbromir mladic pravi probleme toliko od mene

Nikola Armanii

Senior Administrator
Senior Administrator
Odobreno

ID 28677 ce dobiti kaznu za GP 6.15+MG.

Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom