Hey dear admins,even though I did nothing, they shot at me without telling me to leave the area... Have a good day.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!BASSSS OĞLUM BASSSSSS REXLERİN ANALARINI SİKİN ASLANLARIM BACILARINI SİKİN DELİK DEŞİK EDİN BIRAKINHey dear admins,even though I did nothing, they shot at me without telling me to leave the area... Have a good day.
noname tayfa ranking of families de adı geçmeyen ezik türeme yetmeler spartacus nerde onu göremedim kırılıyorum bakBASSSS OĞLUM BASSSSSS REXLERİN ANALARINI SİKİN ASLANLARIM BACILARINI SİKİN DELİK DEŞİK EDİN BIRAKIN
GELDİM CANIMMHemen çağıralım sen iste yeter kiii aslanım allahınkuluSPARTACUS nerdesin aşkım
Askm hoşgeldin bebekimmmmm ÇIKAR YARRAGİ MASAYA VURGELDİM CANIMM
MORUK ÇOLUK ÇOCUK BUNLAR BUNLARIN ANASINI SİKER OLDURURUM BEN HİÇ MERAK ETMEEBYETER Kİİİ BABAMIZDAN VURRRR EMRİ GELSİN KAFİİİİİati 121 bu little boss ve yanındaki çeyrek mafya obezkendisi limuzinle geziyor arkaya oturuyor eşref tek sanıyor kendini aptal türeme hajahsjahshajskans
SİKTİR ET BEEE OROSPU COCUGU İSTE ASLİNDA BUNLAR CİKSA BİRAZ CİMENE FLN BASSA BOYLE OLMAZ Dİ DA NAPACAN BUNLAR CİMENE BASACAGİNA ANASİYLA BABASİNİN SİKİŞİNİ İZLEMİS BOYLE OLMUS YAPACAK BİŞEY YOKati 121 bu little boss ve yanındaki çeyrek mafya obezkendisi limuzinle geziyor arkaya oturuyor eşref tek sanıyor kendini aptal türeme hajahsjahshajskans
DAVA AÇACAKLARMIŞ BUNLAR BİR SİKİME DAVA AÇAMAZSİKTİR ET BEEE OROSPU COCUGU İSTE ASLİNDA BUNLAR CİKSA BİRAZ CİMENE FLN BASSA BOYLE OLMAZ Dİ DA NAPACAN BUNLAR CİMENE BASACAGİNA ANASİYLA BABASİNİN SİKİŞİNİ İZLEMİS BOYLE OLMUS YAPACAK BİŞEY YOK
KİME DAVA ACİYOMUS YA LÜTFEN AÇSIN ACMAZSA O ANASİNİ BABASİNİN ONUNDE SİKEYİMDAVA AÇACAKLARMIŞ BUNLAR BİR SİKİME DAVA AÇAMAZ
BİR DE BİZİ TEHDİT EDİYOR KAFAYI YERSİNMORUK ÇOLUK ÇOCUK BUNLAR BUNLARIN ANASINI SİKER OLDURURUM BEN HİÇ MERAK ETMEEBYETER Kİİİ BABAMIZDAN VURRRR EMRİ GELSİN KAFİİİİİ
Suhahahahahshahdksdkakdkakdkak ONUN ANNESİNİN AMCİGİNA SADECE 1 adet Osmanlı tıkadı atayım got deliği desin ki bana da bana daBİR DE BİZİ TEHDİT EDİYOR KAFAYI YERSİN
NERDE TEHDİT EDİYO BURAYA NİYE YSZMİYOMUS SORSANA BİBİR DE BİZİ TEHDİT EDİYOR KAFAYI YERSİN
dava açacak herhalde veya yarın okul kursu var uyumuştur babası ya da annesi kızmıştır yoksa damlardıNERDE TEHDİT EDİYO BURAYA NİYE YSZMİYOMUS SORSANA Bİ
Ayiptir soylemesi bi gaz salma operasyonu yaptım koku geldi mi sessiz bir ossuruk tüm dertlere şifadır ÜNLÜ PROF DOKTOR OROSPUDUR EVLADI GURDAL KADİR BOZOK KARDEŞLER JDKAKDLAKSALKSKAJDAKDLAKDNERDE TEHDİT EDİYO BURAYA NİYE YSZMİYOMUS SORSANA Bİ
SESSİZ OSURUK Bİ İNSAN NEFESİNİ KESECEK KADAR ZEHİRLEYİCİDİR NOT GÜRDALİN ANNESİNİN AGZİNA SESSİZ OSURUKTAN SALİNDİGİ İCİN VEFAT ETMİSTİRAyiptir soylemesi bi gaz salma operasyonu yaptım koku geldi mi sessiz bir ossuruk tüm dertlere şifadır ÜNLÜ PROF DOKTOR OROSPUDUR EVLADI GURDAL KADİR BOZOK KARDEŞLER JDKAKDLAKSALKSKAJDAKDLAKD
GECE 4 TE HANGİ AVUKATLA DAVA ACMAYA GİTTİ ACABA xDdava açacak herhalde veya yarın okul kursu var uyumuştur babası ya da annesi kızmıştır yoksa damlardı
o zaman annesi babası kızmıştırGECE 4 TE HANGİ AVUKATLA DAVA ACMAYA GİTTİ ACABA xD