Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
81965
Players nickname
Ljuba Kaugler
Administrators nickname
Dukat Velasco
Date
May 19, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/v97s2hm

Ljuba Kaugler

Player
Player
Poštovani Nixa, Aldin i Abraham,

Pre otprilike 18 dana dobio sam ban u trajanju od 60 dana zbog kršenja pravila G.P 1.7.

Radi se o sledećoj situaciji: jedan igrač je prevario drugog igrača za pumpu, a zatim je tu istu pumpu prodao trećem igraču. U tom trenutku nisam znao ništa o poreklu te pumpe.

Taj igrač je postavio oglas da prodaje pumpu, nakon čega sam stupio u kontakt s njim. Dogovorili smo se da mu dam 50 miliona i maksimalno nadograđen Bugatti, a zauzvrat dobijem pumpu. On je meni prodao pumpu za 50 miliona, dok sam ja njemu dao Bugatti za pola državne cene.

Kada sam kasnije saznao istoriju te pumpe, odmah sam pozvao admina i pitao da li mogu biti kažnjen zbog toga. Dobio sam odgovor da nemam nikakve veze sa tom prevarom i da ne mogu biti kažnjen.

Zbog toga smatram da ova kazna nije opravdana i molim vas da je uklonite ili barem umanjite. Prihvatam čak i money wipe, samo da bih mogao ponovo da igram na ovom serveru.

Hvala na razumevanju.

Srdačan pozdrav.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom