Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved SAHP| Korumpirana Biografija | Miskoo Spartas | 87358

Status
Not open for further replies.

Misko11

Player
Player
Organizacija: SAHP

Ime: Misko
Starost: 19
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Hotel
Pol: Muski
Boja očiju: zelena
Boja kose: crna
Tetovaže: obe ruke
Prednosti: dobar pucac, ima iskustva u svim organizacijama
Slabost: Laganje

Životna priča: 100+ reči: U gradu sam već neko vreme i radio sam na raznim poslovima, od kriminala, do legalnih poslova, pa do policije. Za to vreme sam upoznao mnoge ljude u gradu i našao neke nove prijatelje. U međuvremenu sam postao dobar pucač. Kupovao sam i neka vozila i imao sam više kuća tokom mog života u ovoj državi. Zadovoljan sam životom u ovoj državi jer sam upoznao mnoge dobre ljude. Sećam se jednog mog iskustva tokom taksiranja da je čovek bio baš prijatan prema meni i da je video da sam nov u gradu pa mi je pomogao da se malo snađem. Takođe i imamo jako dobrog guvernera, Sve pohvale za njega.

Priča o karijeri: 100+ reči: Kad sam došao u grad prvi posao mi je bio električar ali sam brzo počeo da radim kao taksista jer je bolji podao i bolja plata. Radio sam kao taksista neko vreme dok nisam postao doktor. Biti doktor je jedan dobar ali i težak posao i mislim da tako nešto ne može raditi svako. Zatim sam bio Vojnik nrko vreme i uvrk sam čuvao kapije. Nakon nekog malo dužeg vremena u vojsci zaposlio sam se u SAHP. Tu sam bio u specijalnoj antiterorističkoj jedinici(SAJ). Imao sam dobrog komadanta te jedinice a zatim sam bio u FIB-U na kratko dok se opet nisam vratio u vojsku gde sam opet dobro dlužio svoju državu i onda sam se vratio u SAHP kod novog šerifa. Moja karijera se sačinjava od jako ozbiljnih poslova gde mora da se zna red.

Ishodi:
1- Misko moze ici 1v2 zbog svoje spremnosti
2-Misko može da ide sam u geto (pljacka,sarađuje sa kriminalcima i članovima svoje porodice).
3-Misko moze nositi bilo koju masku ili uniformu na akcijama zbog obuke i cesto bira svoju uniformu, moze nositi sopstvenu odjecu, maske i pancire, prilagodjene terenskim uslovima i licnoj zastiti.
4-Misko moze primati mito do 100k kao i ilegalne predmete
5-Misko moze odbiti davanje legitimacije, zato sto ne veruje nikome.
6-Misko može biti bahat prema kolegama, kriminalcima i civilima, te ih mučiti, ubiti ili pustiti na slobodu.

Dukat Velascoo

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila i uputa za biografije, biografija se povlači.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom