Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Petar Carmonte

Player
Player
Vaše ime IRL: Petar
Vaše godine: 15
Vremenska zona: GMT +1 (Srbija)
Prosecna aktivnost po danu(Vremenski):4h+
Vaš Discord: k1ruko1
Vaš in-game ime: Petar Carmonte
Vaš ID: 84487
Dodatne informacije:

1. Lider za: EMS
2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

2.1 Želim da budem Lider EMS-a zato što volim ozbiljan RolePlay i mislim da mogu dosta da doprinesem organizaciji. Dosta vremena provodim na serveru i aktivan sam skoro svaki dan, pa mislim da bi mogao lepo da vodim organizaciju i da budem tu kad god nešto treba. Takodje mislim da EMS treba da ima lidera koji će se stvarno truditi oko članova i organizacije (koji će deliti bonuse, pomagati i dodatno objasnjavati kada god je nesto potrebno), a ne samo da bude tu reda radi. Volim timski rad i trudim se da sa svima imam korektan odnos.

2.2 Želim da budem Lider ove organizacije jer mislim da EMS može da bude dosta bolji i aktivniji nego što je sad. Potrudio bih se da svi članovi rade svoj posao kako treba i da bude više ozbiljnog RP-a, ali i dobra atmosfera medju ljudima. Mislim da je bitno da organizacija bude složna i da svi mogu normalno da funkcionišu bez svadja i bespotrebnih problema. Takodje bih se trudio da novi članovi brzo nauče kako sve funkcioniše i da ne budu zapostavljeni.

2.3 Kao Lider bih pokušao da napravim što bolju organizaciju i da svi članovi budu aktivni i zadovoljni. Uveo bih više sastanaka, treninga i nekih RP situacija kako bi svima bilo zanimljivije, a ne da se sve svodi na jedno isto svaki dan. Takodje bih se trudio da EMS bude ozbiljna organizacija koju će ljudi poštovati i gde će svi znati šta treba da rade.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Moj savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji je da bude malo više aktivnosti izmedju članova i više ozbiljnijih RP situacija. Mislim da bi bilo dobro da EMS ima više nekih organizovanih akcija, kao i da članovi budu više uključeni u sam RP, a ne samo da se radi jedno isto svaki dan. Tako bi organizacija bila zanimljivija i ljudima ne bi brzo dosadilo.

3.2 Takodje mislim da bi trebalo malo više discipline medju članovima, ali ne sad previše strogo nego da se zna neki red. Nekad ljudi ne shvataju dovoljno ozbiljno organizaciju pa mislim da bi više aktivnosti, sastanaka i komunikacije dosta pomoglo da sve funkcioniše bolje i bez problema.

3.3 Još jedan moj savet bi bio da se češće organizuju treninzi i obuke, posebno za nove članove. Tako bi svi bolje naučili kako EMS funkcioniše i kako treba da rade svoj posao. Mislim da bi to dosta značilo organizaciji i da bi EMS bio dosta kvalitetniji i ozbiljniji nego pre.

Kodovi:

10-1: Poziv na parking bolnice
10-2: Negativno
10-3: Prestani sa emitovanjem na radio
10-4: Potvrdno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Odlazak na pauzu
10-8: Kraj pauze
10-20: Trenutna Lokacija?
10-21: Trenutno Stanje

10-99: Situacija zavrsena
Kod A - Crash/Pad igre

Kod B - Mišić U+F8
Kod C - Situacija sa Administracijom

Rankovi:

1.Suspended 24h
2.Suspended 48h
3.Cistacica

4.Doktor na obuci
5.Doktor specijalista
6.Doktor opšte prakse
7.Mladji laborant
8.Laborant

9.Pilot na obuci
10.Pilot

11.Psihijatar na obuci

12.Psihijatar
13.Stariji psihijatar
14.Hirurg na obuci

15.Mladji hirurg
16.Hirurg opšte prakse

17.Stariji hirurg
18. Supervizor
19. 09 | Vodja Hitne sluzbe

20. Sestra
21. Ginekolog

22. Instruktor obuke
23. Inspektor zdravlja
24. 06 | Z. Vodje laboratorije
25. 05 | Vodja laboratorije

26. 04 | Nadzornik osoblja
27. 03 | Savetnik EMS direktora
28. 00 | Asistent EMS direktora

29. 02 | Zamenik EMS direktora

30. 01 | EMS Direktor

Srećno ostalim kandidatima!

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!

Pozvani ste na interviju za organizaciju EMS koji će se održati u Utorak 09.06.2026. sa početkom u 19h.

Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.

Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom