Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Franka Odlidd

Player
Player
Dodatne informacije:

Vaše ime IRL:
Fran
Vaše godine: 17
Vremenska zona: GMT+2
Prosjek online po danu: 8-10 sati
Vaš Discord: .fran69
Vaše ingame ime: Franka Yellow
Vaš ID: 4086

Lider za Federal Investigation Bureau (FIB)​

Zašto želite biti lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)​

1.​

Bio sam u mnogim državnim organizacijama na višim činovima te sam stekao veliko iskustvo u RolePlayu. FIB je organizacija koja zahtijeva ozbiljnost, disciplinu i iskustvo, a smatram da posjedujem sve navedene kvalitete. Igram već duže vrijeme na ovom projektu te sam uvijek poštovao pravila servera. Iskustvo koje sam stekao u državnim organizacijama pomoglo bi mi da FIB dovedem na najviši nivo spremnosti i profesionalnosti. Kao lider bio bih spreman suočiti se sa svim izazovima i odgovornostima koje ta pozicija nosi.

2.​

Oduvijek mi je bila želja postati lider FIB-a jer mi se ova organizacija posebno sviđa. Tokom svog vremena na serveru stekao sam veliko iskustvo u državnim organizacijama, a vođenje FIB-a predstavljalo bi novo i vrijedno RolePlay iskustvo za mene. Smatram da svojim znanjem, iskustvom i zalaganjem mogu uspješno voditi organizaciju i doprinijeti njenom daljnjem razvoju.

3.​

FIB je jedna od najuglednijih državnih organizacija na serveru, zbog čega mnogi igrači imaju želju postati njen dio. Kao lider, pobrinuo bih se da organizacija bude aktivna i da članovi konstantno učestvuju u različitim akcijama i operacijama. FIB nije organizacija u kojoj se vrijeme provodi stojeći u stanici, već organizacija koja aktivno radi na zaštiti grada Los Santosa od kriminala. Pod mojim vodstvom članovi bi uvijek imali zadatke i aktivnosti, a organizacija bi bila maksimalno angažovana u održavanju reda i sigurnosti. Na taj način nikada ne bi bilo dosadno, jer bi uvijek postojale nove akcije i izazovi.

Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji​

Smatram da je važno jasno definisati ciljeve svake RolePlay aktivnosti kako bi članovi znali šta se od njih očekuje i koje vještine trebaju razvijati. Također, kvalitetna priprema scenarija sa realističnim izazovima značajno doprinosi boljem i zanimljivijem RolePlay iskustvu.

Jasno definisane dužnosti i raspored​

Uveo bih precizan sistem raspodjele zadataka kako bi u svakom trenutku bilo jasno ko je odgovoran za određeni dio posla. Na taj način bi organizacija funkcionisala efikasnije i profesionalnije.

Sistem napredovanja i disciplinskih mjera​

Napredovanja bi bila zasnovana na konkretnim zaslugama, aktivnosti, radu i zalaganju članova. S druge strane, kršenje pravila, neaktivnost ili neodgovorno ponašanje nosili bi odgovarajuće disciplinske mjere, poput opomena, suspenzija ili otkaza. Sve odluke bile bi transparentne i uredno evidentirane.

Redovni sastanci i analiza rada​

Jednom sedmično organizovao bih sastanak svih članova na kojem bi se razgovaralo o radu organizacije, eventualnim greškama, prijedlozima za poboljšanje i planovima za naredni period. Na taj način održavala bi se kvalitetna komunikacija među članovima i dodatno jačala organizacija.

Smatram da FIB treba biti primjer discipline, organizovanosti i ozbiljnog RolePlay-a. Spreman sam uložiti vrijeme, trud i maksimalnu posvećenost kako bi organizacija pod mojim vodstvom bila stabilna, aktivna i uspješna.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom