Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
90503
Players nickname
Koki Onfroy
Suspect ID
80913
Date of violation
Jun 9, 2026
Time of violation
23:44
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=QXP0ICBY8-E

Noa best

Player
Player
Molio bih da neki iskusniji admin/pc check admin pregleda ovu ociglednu i smesnu situaciju. Camera Peekam i vidim njih na brdu gore, samim tim sam bio hitan i od tog trenutka nisam peekao tako da nisu mogli da znaju gde idem medjutim kada sam presao sa jedne strane plaze na drugu stranu plaze i camera peeko sam video sam iza ugla da lik vec nisani u mom pravcu tacno gde se ja nalazim i ceka da izadjem(0:35), nisam bio siguran da li se radi o bilo kakvom cheatu dok nije hitao svog lika sto znaci da je cekao da ja izpeekam da bi mu trigger opalio u mene ali je bio baksuz pa je prvo njegov teammate naleto i dobio hit(0:37)takodje se cuje i moj teammate koji je takodje skontao o cemu se radi i rekao je "gle on zna da sam ja ovde" "pa ima skeletone ja ti kazem". Nisam znao koji je ID igrac jer me nije ubio ali na kraju snimka sam ja njega hitao i ubio pa se na kill feedu video njegov ID 80913 molio bih da Administracija zatrazi POV cjelog eventa !
Ko se i malo razume u ovo zna da je ovo ocigledno cheat jer naravno moze biti predict ali ovo je previse ocigledno ! Hvala

proofs :

Cmoee

Player
Player
Ne moze kaciti da druge ljude i + 90503 je emin mehmedovic koj banevadea main

62785​

od februara me napinjes a ne kapiram da li ces da skontas da jos ne znam uopste ko si ti, a ti mene znas. Mnogo mi je cudno ovo ili si fanboy ili si opterecen, jedino sto znam o tebi je da razlika u godinama izmedju mene i tebe je kao izmedju prosecnog oca i sina.
Hvala lepo, pogresne osobe si povezao, blam .

ITz Isabella

Player
Player
od februara me napinjes a ne kapiram da li ces da skontas da jos ne znam uopste ko si ti, a ti mene znas. Mnogo mi je cudno ovo ili si fanboy ili si opterecen, jedino sto znam o tebi je da razlika u godinama izmedju mene i tebe je kao izmedju prosecnog oca i sina.
nemoj se gubiti emine

Dusan.x1

Player
Player
ngbs

Status
Not open for further replies.
Top Bottom