Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Dele

Player
Player
Informacije
  1. Vase ime u RL: Filip
  2. Vase godine: 16
  3. Vremenska zona: GMT+2
  4. Prosjecna aktivnost na dan: 7+ sati
  5. Vas Diskord: kafaslatko1
  6. Vase Ingame ime: Igor Corelli
  7. Vas ID: 85671
Dodatne Informacije
1. Lider za:
FIB
2. Zasto zelite biti Lider ove posebne organizacije?
2.1:
Zelim da vratim aktivnost i disciplinu u organizaciju. Smatram da FIB treba biti jedna od najorganizovanijih drzavnih organizacija na serveru, sa kvalitetnim ljudima i clanovima koji ozbiljno rade svoj posao. Takdje bi zelio da vratim 00 agente, da skupljaju dokaze kao kod Milosa i da imamo racije svaka 2 dana jer tada je RP na najvišem nivou.
2.2 Imam zelju da unaprijedim RP unutar organizacije. Kroz istrage, pracenje trazenih lica, tajne operacije i timski rad, FIB moze pruziti mnogo zanimljivog RP-a i za svoje clanove i za ostale igrace.
2.3: Znam kako funkcionise rad drzavnih organizacija i spreman sam da ulozim vrijeme kako bih napravio dobar tim. Cilj mi je da svaki clan ima svoju ulogu, da bude aktivan i da doprinosi radu organizacije.
2.4. Zelim da napravim prijateljsku, ali ozbiljnu atmosferu u organizaciji. Smatram da clanovi bolje rade kada postoji medjusobno postovanje, dobra komunikacija i timski duh.
2.5. Zelim da pomognem novim igracima koji se pridruze FIB-u. Kroz obuke i savjete mogu brze nauciti kako funkcionise organizacija i kako da poboljsaju svoj RolePlay.
2.6. FIB ima veliki uticaj na desavanja na serveru, a ja zelim da taj potencijal bude maksimalno iskoristen kroz kvalitetne istrage, akcije i saradnju sa drugim organizacijama.
2.7. Smatram da imam dovoljno strpljenja i odgovornosti za poziciju lidera. Uvijek nastojim da saslusam clanove, rijesim probleme na miran nacin i donesem odluke koje su najbolje za organizaciju.
3. Vasi savjeti za poboljsanje RolePlay razine u organizaciji
3.1.
Potrebno je organizovati vise ozbiljnih akcija i treninga kako bi agenti imali vise kvalitetnog RP-a umjesto da se sve svodi samo na hapsenja.
3.2. Redovni treninzi i sastanci bi pomogli clanovima da bolje upoznaju pravila organizacije i unaprijede svoj rad.
3.3. Treba podsticati koristenje dokaza, fotografija i svjedoka tokom istraga kako bi situacije bile sto realnije.
3.4. Saradnja sa drugim drzavnim organizacijama ce nam biti najvaznija jer donosi vise zanimljivih RP situacija za sve igrace, a i rijetko kada su imale ostale org dobar odnos sa FIBom-
3.5. Novi clanovi bi trebali prolaziti kroz kvalitetnu obuku prije nego sto dobiju vaznije zadatke u organizaciji.
3.6. Aktivni i odgovorni clanovi trebaju biti nagradjeni pohvalama ili unapredjenjima kako bi imali dodatnu motivaciju za rad.
3.7. Potrebno je odrzavati disciplinu unutar organizacije i kaznjavati krsenje pravila prvo sa warnom, pa sa kickom kako bi se ocuvao ozbiljan RP.
3.8. Organizovao bih vise zajednickih akcija i specijalnih operacija koje bi ukljucivale veci broj clanova organizacije.
3.9. Nakon vecih akcija i istraga trebalo bi praviti analize kako bi clanovi mogli uciti iz svojih gresaka i dodatno poboljsati kako svoj RP, tako i RP cijele organizacije.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom