- Vaše ime IRL: Antonio
- Vaše godine: 25
- Vremenska zona: GMT +1
- Prosek online po danu: 8-10 sati
- Vaš Discord: toni_milioni
- Vaše ingame ime: Tonno Puttin
- Vaš ID: 90138
Lider za: FIB (Federal Investigation Bureau)
Maksimalna posvećenost i ulaganje kompletnog iskustva: Moja ključna motivacija za ovu poziciju je želja da svoje dugogodišnje RP iskustvo, ideje i znanje u potpunosti uložim u razvoj FIB-a. Spreman sam maksimalno da se posvetim ovoj ulozi, provodeći 8 do 10 sati dnevno na serveru kako bih osigurao konstantan nadzor, profesionalizam i stabilnost unutar agencije. Moje stečeno znanje kroz rad u državnim strukturama garantuje da znam kako voditi organizaciju na najvišem nivou i neću dozvoliti niti najmanji prostor za grešku u FIB-u.
Uspostavljanje gvozdene discipline i profesionalizma: Želim stvoriti organizaciju koja će biti uzor svima na serveru. Neprofesionalno ponašanje, toksičnost ili kršenje pravila od strane agenata neće biti tolerisani ni u jednom obliku. Moji zamenici i ja ćemo osigurati da svaki član FIB-a u svakom trenutku predstavlja zakon na dostojanstven način, čime ćemo neprijatne situacije sa građanima Los Santosa svesti na nulu. U ovoj organizaciji neće moći da bude bilo ko – primam isključivo ljude koji su spremni da poštuju disciplinu i daju svoj maksimum.
Izgradnja čvrstih i zdravih odnosa sa državnim strukturama: FIB pod mojim vođstvom neće funkcionisati izolovano ili nadmeno. Moj cilj je da srušim barijere i rivalstva između organizacija. Delovaćemo kao elitna podrška i desna ruka svakoj državnoj instituciji, jer samo zajedničkim i koordinisanim radom možemo održati potpuni red i stabilnost u državi.
NUDIM VAM ODLIČAN I INOVATIVAN PLAN, a rezultate i vrhunski kvalitet rada ćete videti već u prva 2-3 dana, dok ćete u prvih 3-7 dana svedočiti najozbiljnijem i najkvalitetnijem RP-u koji je do sada viđen na serveru. Moje mogućnosti, ideje i realizacija su na istom nivou, na onom najvišem. Molim vas za ovu mogućnost kako bih vam dokazao i pokazao šta sve mogu da ostvarim.
Moj plan se zasniva na sledećim ključnim tačkama:
- Čišćenje i najmanjeg traga kriminala (Elitni sastav): U organizaciji će se nalaziti isključivo članovi koji poseduju vrhunski kvalitet za ispitivanja, taktičke akcije i racije. Svaki pedalj grada će biti pod strogim nadzorom kroz konstantno držanje smena, obezbeđivanje ključnih lokacija i patroliranje, čime ćemo eliminisati ulični kriminal i suzbiti ilegalne aktivnosti na nulu. Postupaću ispravno, pravedno i profesionalno, baš onako kako to nalažu IRL protokoli elitnih agencija.
- Rekordni bonusi kao najveći stimulans: Uvešću sistem dnevni ,sedmičnih i mesečnih bonusa koji će finansijski iznositi više nego što je ikada iko delio na ovom serveru. Želim da moji agenti imaju najveći mogući stimulans i motivaciju da rade najbolje što umeju. Rad i trud će biti maksimalno cenjeni i nagrađeni, a niko ko se zalaže za organizaciju neće ostati praznih ruku.
- Zadovoljstvo članova i jednaka mogućnost napredovanja: Moj cilj je da svi koji uđu u FIB budu maksimalno zadovoljni statusom i atmosferom. Svaki član će, bez obzira na početni čin, imati jednaku i fer mogućnost za postepeno napredovanje kroz svoj trud, aktivnost i zalaganje na terenu. Niko neće biti zapostavljen.
- Sistem "Obavještajnih Dosijea" i Undercover RP: Aktiviraćemo napredni rad tajnih agenata. Umesto nasumičnog hapšenja, fokus će biti na dugotrajnom praćenju, infiltraciji u bande i prikupljanju dokaza (slike, video snimci). Na osnovu toga, FIB će kreirati zvanične dosijee koje ćemo prosleđivati Vrhovnim sudijama i Vladi, pokretajući masovne i organizovane racije.
- Inovativna saradnja sa LSPD i SAHP: Formiraćemo zajednički operativni centar i zajedničke patrole za pokrivanje autoputeva, racije na kanabis poljima i suzbijanje ilegalnog oružja. Saradnja će se zasnivati na brzim radio-vezama i koordinisanim blokadama u realnom vremenu.
- Realističan pregovarački RP tokom talačkih kriza: Podići ćemo kvalitet RP-a na pljačkama. FIB će formirati poseban pregovarački tim obučen za psihološki RP sa kriminalcima. Cilj svake akcije neće biti samo brzo pucanje, već dugotrajan taktički RP, nadmudrivanje i pregovaranje, čime se pruža vrhunska zabava za obe strane.
- Medicinsko-taktička saradnja sa EMS-om: Sa bolnicom ćemo organizovati simulacije kriznih stanja (hemijski napadi, eksplozije). FIB će kreirati bezbedne zone i obezbeđivati lekare na terenu, dok će EMS držati obuke našim agentima o pružanju prve pomoći pod paljbom, što dodaje dubinu igri.
- Saradnja sa Nacionalnom Gardom (NG): Napravićemo mrežu ranog obaveštavanja. Naši agenti na terenu će pratiti kretanje sumnjivih grupa oko Vojne baze i blagovremeno dostavljati informacije NG-u, kako bismo zajednički organizovali neprobojnu odbranu državne imovine pre nego što napad uopšte počne.
Kriterijumi za ulazak u FIB:
- Minimalno 16 godina (OOC): Tražimo isključivo zrele, svesne i ozbiljne igrače koji su sposobni da bezpogovorno prate naređenja, poštuju lanac komande i ponašaju se profesionalno u svakoj situaciji.
- Minimalno 20 godina u gradu (IC): FIB je elitna agencija i kod nas nema mesta za početnike. Morate imati veliko iskustvo na serveru, duboko poznavanje funkcionisanja države i besprekorno snalaženje na terenu.
- Perfektno poznavanje pravila servera: Svaki kandidat prolazi kroz rigorozan i detaljan test. Najmanja greška ili nepoznavanje osnovnih i naprednih pravila (MG, PowerGaming, FearRP, PG itd.) znači trenutni pad na ispitivanju.
- Maksimalno poznavanje zakona države i kodova: Morate u prste znati ustav, krivični zakon i sve procedure državnih organizacija. Od naših agenata se očekuje da u sekundi donose ispravne odluke zasnovane na zakonu.
- Apsolutno čist dosije: Ne smete imati istoriju teških kriminalnih prekršaja, hapšenja niti bilo kakve sumnjive povezanosti sa ljudima sa "druge strane zakona". Prošlost svakog kandidata se detaljno proverava.
- Posedovanje važeće vozačke dozvole i dozvole za oružje: Podrazumeva se vrhunsko poznavanje napredne i taktičke vožnje, kao i rukovanje službenim naoružanjem.
- Gvozdena disciplina i maksimalno poštovanje: Strogo i bespogovorno poštovanje hijerarhije je temelj ove organizacije. Bilo kakav oblik nepoštovanja viših činova, toksičnosti ili samovolje kažnjava se trenutnim otkazom i crnom listom.
- Vrhunski kvalitet i spremnost na rad: Traže se isključivo ljudi koji su sposobni za vrhunski kvalitet ispitivanja, brze taktičke akcije, racije i držanje smena. Lenjost i neaktivnost se ne tolerišu.
- Jednom FIB, Zauvek FIB! – Ulaskom u ovu agenciju birate lojalnost državi i organizaciji iznad svega.
Dodatni protokoli i operativni plan pod mojim vođstvom:
- Protokol o "Crnoj Listi" (Blacklist): S obzirom na to da garantujem najviši nivo RP-a i gvozdenu disciplinu, svaki agent koji dobije otkaz zbog korupcije, kršenja pravila servera, nepoštovanja građana ili izdaje organizacije, biće trajno stavljen na Crnu listu FIB-a bez mogućnosti povratka.
- Službena tajna i poverljivost podataka: Svaki član, od regruta do visoke komande, biće u obavezi da čuva interne informacije organizacije (lokacije akcija, identitete tajnih agenata, planove racija). Iznošenje informacija van organizacije smatraće se najtežim prekršajem i biće procesuirano u saradnji sa Vladom i Vrhovnim sudom.
- Lična finansijska podrška i budžet organizacije (IC): Spreman sam da uložim ogroman deo svog ličnog novca koji sam stekao u igri (IC novac) direktno u budžet organizacije i fond za nagrade. Neću zavisiti isključivo od sistemskih plata i državnog budžeta – lično ću finansirati dodatne bonuse, nabavku opreme za specijalne operacije i nagrade za najbolje agente iz svog džepa, kako bi motivacija unutar FIB-a uvek bila na istorijskom maksimumu.
- Ulaganje vremena i energije iznad svih standarda: Moja najveća investicija u ovaj mandat biće moje vreme. Provedeći 8 do 10 sati dnevno aktivno na terenu, neću biti lider koji stoji u kancelariji i "AFK-uje". Biću na terenu sa svojim ljudima, nadgledaću svaku akciju, raditi obuke i lično se pobrinuti da se svaka sekunda mog liderstva iskoristi za podizanje kvaliteta servera.
Hvala vam na izdvojenom vremenu za čitanje moje aplikacije. Svjestan sam težine i odgovornosti koju pozicija Direktora FIB-a nosi sa sobom, i upravo zbog toga sam spreman da uložim svo svoje znanje, autoritet i vrijeme u ovaj mandat. Moje ideje nisu samo prazne riječi na papiru – spreman sam da ih realizujem i dokažem na djelu već u prvim danima liderstva.
Nadam se pozitivnom odgovoru i pozivu na intervju, gdje vam uživo mogu detaljnije prezentovati svoj plan i dokazati zašto sam pravi izbor za vođenje ove elitne organizacije.
Srdačan pozdrav, Tonno Puttin