Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Lukile Lui

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Luka
  2. Vaše godine: 17
  3. Vremenska zona: GMT+1
  4. Prosjek online po danu: 4–7h
  5. Vaš Discord: prime_ziks
  6. Vaše ingame ime: Lukile lui
  7. Vaš ID: 79077

Dodatne informacije

1. Lider za: FIB

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

Prvi razlog je što smatram da je FIB jedna od najzanimljivijih i najodgovornijih organizacija na serveru. Za razliku od drugih organizacija, FIB zahtijeva ozbiljnost, profesionalnost i dobru procjenu situacija. Želio bih voditi organizaciju koja će biti aktivna, organizovana i poznata po kvalitetnom RolePlay-u, a ne samo po svom imenu.

Drugi razlog je moja aktivnost na serveru i želja da doprinesem zajednici. Provodim dosta vremena igrajući i upoznat sam sa pravilima servera, što mi omogućava da odgovorno vodim organizaciju i donosim odluke koje će biti u korist članova i servera. Smatram da lider mora biti prisutan, aktivan i spreman pomoći svojim članovima u svakom trenutku.

Treći razlog je moja želja da okupim ozbiljnu i disciplinovanu ekipu igrača koja će zajedno graditi kvalitetan RP. Kao lider bih se potrudio da svaki član organizacije ima svoju ulogu i priliku da doprinese radu FIB-a kroz istrage, specijalne operacije i druge aktivnosti koje ovu organizaciju čine posebnom.

Pored toga, smatram da lider treba biti osoba koja svojim ponašanjem daje primjer ostalim članovima. Trudio bih se održavati profesionalnu atmosferu, poštovati pravila servera i graditi organizaciju u kojoj će članovi imati međusobno povjerenje i poštovanje. Moj cilj nije samo voditi FIB, već napraviti organizaciju koja će biti prepoznatljiva po kvalitetnom radu, disciplini i ozbiljnom pristupu RP-u.

Takođe želim doprinijeti tome da FIB bude jedna od najaktivnijih i najorganizovanijih državnih organizacija na serveru. Potrudio bih se da članovi budu motivisani za rad kroz aktivnost, međusobnu saradnju i kvalitetne RP situacije. Smatram da dobra organizacija ne zavisi samo od broja članova nego od njihove aktivnosti, discipline i načina na koji zajedno funkcionišu kao tim.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

Po mom mišljenju RP unutar FIB-a može se značajno poboljšati kroz detaljnije istrage i kvalitetnije planiranje akcija. Umjesto brzog rješavanja situacija, trebalo bi više pažnje posvetiti prikupljanju informacija, praćenju osumnjičenih, prikupljanju dokaza i organizovanju složenijih operacija koje pružaju zanimljivije RP iskustvo svim učesnicima.

Takođe smatram da bi redovne obuke i treninzi za članove organizacije bili veoma korisni. Na taj način bi svi članovi bili bolje upoznati sa procedurama, pravilima i načinom rada FIB-a, što bi povećalo profesionalnost i kvalitet rada organizacije.

Pored toga, organizacija bi trebala imati više zajedničkih aktivnosti i specijalnih operacija koje bi uključivale saradnju sa drugim državnim službama. Takve akcije ne samo da povećavaju aktivnost članova već doprinose stvaranju ozbiljnog i zanimljivog RP-a na cijelom serveru.

Smatram da je takođe veoma važno pomoći novim članovima da se što lakše uklope u organizaciju. Iskusniji članovi trebali bi prenositi svoje znanje i iskustvo kako bi cijela organizacija napredovala i održavala visok nivo kvaliteta.

Takođe smatram da bi se dodatna pažnja trebala posvetiti disciplini i profesionalnom ponašanju članova organizacije. FIB predstavlja jednu od najvažnijih državnih službi i zbog toga članovi trebaju pokazivati ozbiljnost, odgovornost i kvalitetnu komunikaciju u svakoj situaciji. Organizacija ne treba biti fokusirana samo na hapšenja i akcije, već i na stvaranje kvalitetnih i realističnih RP situacija koje će poboljšati iskustvo igre za sve igrače.

Na kraju, vjerujem da je dobra komunikacija između lidera i članova ključ uspjeha svake organizacije. Kada članovi mogu iznijeti svoje prijedloge, mišljenja i probleme, stvara se bolja atmosfera i veća motivacija za rad. Moj savjet je da FIB bude organizacija koja će biti poznata po profesionalnosti, ozbiljnim istragama, kvalitetnim akcijama i vrhunskom RolePlay-u koji će pozitivno uticati na cijeli server.

Luka Cortes

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za lidera FIB-a koji će se održati u Cetvrtak, 18.06.2026 sa početkom u 19h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda

Esko Bar

Senior Administrator
Senior Administrator

Odbijeno

Razlog: Nije se pojavio na ispitivanje.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom