Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
17603
Players nickname
Viktor Valujev
Administrators nickname
Matej Angell
Date
Jun 5, 2026
Time
00:00
Proofs
https://ibb.co/RGTQGcc4

bozinho1

Player
Player
Poštovana administracijo,

Evo po prvi puta u ovih 5+ godina igranja na grandu javljam se za Odblokiravanje, a nazalost blokiran je neki drugi jadnik na mom acc-u...
Prica ide tako da ja gledam svjetsko prvenstvo kada mi dolazi xy broj mailova za password recovery na grandu, nije proslo ni pola sata nakon toga stize mi milion poruka od frendova da sam na informalu poubijao sve zivo i dobio ban. U dokazima saljem i screenshot mailova koji su mi dolazili.

Na grandu igram vec dugo godina i apsolutno nikad nisam bio blokiran ni za sta, a kamo li za cheats. Cak i kada je bio par puta zatrazen POV sa eventa, nikad nije bilo nista sumnjivo. Sada cak evente nisam uopce ni igrao vec mjesecima. Pozvao me frend u porodicu cisto da donesem bodove od biznisa, a receno mi je da je sad i ta porodica kaznjena skidanjem neformalne zbog mene, stoga vas molim i da njima skinete kaznu jer stvarno nisu krivi ni oni ni ja.

Vjerujem da se moze pronaci jos dokaza u logovima, odnosno IP adrese, ovih dana sam se par puta spajao na server i to je zasigurno bilo sa mog pravog IP, a ovo sad navecer ne. Ako ikako ja mogu jos koji dokaz poslati recite i poslat cu, iako vjerujem da je stvarno ocigledno da mi je provaljeno na acc.

Jos jednom vas molim da sa razumijevanjem razmotrite moju zalbu i da mi dopustite da nastavim uzivati na severu na kojem mi je jedina greska do sada bila sto nisam ukljucio 2faktorsku zastitu.

Lijepi pozdrav

Status
Not open for further replies.
Top Bottom